Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

Dyas 

všechny recenze uživatele

Já teda viděl jen tento poslední díl, ale je to pěkná animovaná pohádka, která je bohužel víc zaměřena jen na děti, tudíž tu není tolik humoru pro ty starší osoby jako je tomu např. u animáků Ratatouille nebo Bolt. Naštěstí tento animák nabízí krásný vizuální příběh, v němž figurují roztomilé víly a jeden malý rozkošný krokodýl. Neurazí a uteče celkem rychle. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pro cílovku holky 4-10 let, je nejspíš Zvonilka a piráti stejně zábavná, jako předchozí tři filmy. Ale na tom by se nic nezměnilo, ani kdyby víly nedělaly 90 minut nic jiného, než se jen chichotaly a prozpěvovaly si nějakou univerzální melodii. Přestože je tato cílovka nejméně náročná na myšlenku a jakýkoliv přesah nad rámec chichotání, zpěvu a líbivosti je ultrabonus, předchozí filmy něco navíc oproti stupiďárnám, jako jsou Barbie a Winx měly. Byly o sounáležitosti o pomáhání si, o přátelství…o základních věcech, které malé děti ovlivňují. Bylo tam to, co dělá pohádku jedním z nejdůležitějších manuálů pro život. Jenže tady se stalo něco podobného, jako u Jak vycvičit draka 2. Tvůrci se chtěli ubírat cestou vpřed. Zvonilka už není malá naivní víla, která se učí a která poznává skrze dobrodružství sebe, přátele i celý svět. To naivní, bezelstné, jak by někdo řekl dětinské, to už je pryč…jako kdyby si scénáristi řekli, že teď je potřeba děti poučit, jak to chodí doopravdy. Nic proti tomu, ale na to je potřeba opatřit si aspoň trochu dobrý scénář, protože tady už si se zmiňovaným chichi a lalala nevystačí. Příběh, jehož zápletka je tak plytká, že si scénáristi museli vypomoct banální záměnou (spoiler: talentů), aby se dělo aspoň něco málo rádobysměšného, ostře kontrastuje s jednoduchým, ale o to čistějším příběhem Zvonilky a tajemství křídel. Je smutné, že malé děti nepoznají, že dostaly sacharin místo medu. A proto jsem v hodnocení neobjektivně tvrdší. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

V prvom rade škoda, že aj štúdio Disney nasadlo na pirátsku vlnu. Na druhej strane je animák dostatočne zaujímavý, svižný a celkovo fantazijný. Nuda rozhodne nehrozí. Animácia neleňoší a prináša štandartne vysokú kvalitu. Humor je menej výrazný, resp viac zameraný na nežnejšie pohlavie ("orandžová sa mi vôbec nehodí k topánkam"), ale to náleží celej sérii o Cililing a vílom spoločenstve. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že si to neustále udržuje tu správnou pohádkovost, jako předcházející díly - prostě přeslazený příběh pro děti, ale ostatní taky neurazí jako správná pohodovka. Člověk se sem tam zasměje a samozřejmě tikající krokodýl je nejlepší :D :D. Je vidět, že se to hodně začíná přibližovat příběhem k tomu Petrovi Panovi, kdy zde můžeme konečně vidět začátek určitého nejmenovaného kapitána. Jako obvykle je zde i zajímavý soundtrack a animace je radost pohledět. Samozřejmě nejlepší je kouzelný konec na tom hřišti. Navíc se tu člověk dočká i nějaké te akce, která není vůbec kýčovitá. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Zvonilka a pirátska víla prekvapujúco nedosahuje vysoké hodnotenia ako predchádzajúce časti, ale to vôbec nevadí. Podľa mňa vôbec nestráca na kvalite, práve naopak. Divákov, ktorí si radi pozrú jednoduché kreslené rozprávky, čo vedia vyťažiť maximum i z krátko metrážneho animáku si prídu na svoje i teraz (síce sa táto časť nedá považovať za krátkometrážnu, no jej predchodcovia skôr áno). Ja si skôr myslím, že spojitosť animáku Zvonilka: Tajemství křídel s Pirátskou vílou tvorí jednu veľkú kúzelnú rozprávku. 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama