Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Krapet netradiční teenagerovská komedie očekávaně plná touhy po sexu, lásky a toužebného očekávání. Hlavní postavou je Matthew, který se náhodně ve výtahu setká s nějakou dívkou a aniž by jí viděl do obličeje, zamiluje se. A teď jde o to, jestli se mu podaří jí vypátrat. Ale tolik filozofických myšlenek co se týče partnerských vztahů, sexu a vůbec rozdílů mezi mužem a ženou, které přitom vyřkne, aby jinak divák pohledal. Ale kupodivu to má váhu, i když někomu může z toho jeho neustálého žvanění začít třeštit hlava. Co slovo, to myšlenka, která určitě stojí za zamyšlení. Velmi silně se to totiž dotýká feministických myšlenek a právě postavou Matthewa se jim to snaží dávat pořádně na frak. K zasmání tady toho jinak zase až tak tolik není a co se týče u teenagerů tolik oblíbený fekální humor, ten tu je také, ale je vcelku držen na uzdě. O ději nemá cenu diskutovat, neboť tu dohromady vlastně ani žádný není. Máme tu jen školu kde je sto dívek a mezi nimi Matthew hledá tu pravou. Nic víc, nic míň. Film v jádru podivný, ale myšlenkově zásadový. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie o vztazích a sexu, která vás jen utvrdí v tom, že ženám stejně nikdy neporozumíte, jednoduše proto, že život je na to příliš krátký. Domácí puťka Larisa Oleynik se žlutými gumovými rukavicemi mě bude ještě nějakou dobu navštěvovat v mých sexuálních fantaziích a hned tak nezapomenu ani na brilantní scénu s Venušinými kuličkami. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhoudou tohle je velice zábavná komedie, která nečerpá z žádných žánrových klišé, ale dokáže zabavit hodně originálně a skoro po celou dobu a některý nápady jsou fakt neuvěřitelný, pravděpodobně nejlepší scéna je bradavkovej combat mezi Tuckerem a Greenem, krom toho je ve filmu Emmanuelle Chriqui, kterou považuju za takovej mix mezi Ivou Kubelkovou a Salmou Hayek ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Nemyslím ten film že by byl blbost to určitě ne, ale taky to není nic světobornýho. Přemýšleli jste nad tím dějem? Kdybych byl holka a s někým si užil ve výtahu a bylo to fakt skvělý tak bych mu dal určitě lepší stopu než spodní prádlo. Nebo to u vás holky chodí tak že když je někdo dobrej v posteli tak je lepší ho co nejrychlejc opustit? To je asi blbost, že jo? Takže zapomeňte na to. Jo sou tamdobrý scény ale není jich tolik a navíc jak pravil kolega těch pěkných holke tam není tolik. Navíc jedna z nejhezčích je lesbička (což může bejt sexy:)) a co se týče jiných tak já osobně třeba nerad holky co jim padaj z intimních míst na schody určitý kulatý kovový věci..... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Možná až příliš filosofující (ovšem bez nějakého jasnějšího závěru) spíše konverzační romantizující "drama" než komedie (nezasmál jsem se vůbec ničemu, pokud měl být k smíchu hrdinův spolubydlící, bylo mi z něj spíše na blití), na níž mi docela vadilo jednostranné a všeobjímající: ženy tohle, muži tamto. Docela razantně mi tam chybělo důležité slovo některé/někteří (byť i bez udání proporčnosti), ono totiž s určitými věcmi, co byly o mužích proneseny bych nesouhlasil a rozhodně bych je neoznačoval za typicky mužkou věc. Ale jinak slušná podívaná a, samozřejmě, z mužského pohledu i příjemné pokoukání :-). Až by člověk zase začal studovat. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama