Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

ex.it 

všechny recenze uživatele

Nápad by to nebyl sám o sobě vůbec zlý, pojetí teenagerovské komedie jako "dokumentu" s doprovodným komentářem hlavního hrdiny s rádoby chytrým podtextem. Ale příště, prosím, trochu úrovně a propracovanosti. Bohužel se s vcelku dobrého nápadu stala další ubohá komedie pro patnáctileté holčičky, ale nelituju toho času, který jsem strávila sledováním filmu. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Na Teenagerovské komedie se obvykle dívám spíš se zájmem pochopit co na těch stupiditách a trapnostech mé vrstevníky baví, ale u tohoto filmu musím říci, že jsem ještě něco tak kvalitního ani neviděl,tohle není směsice trapných situací a narážek na sex, je v tom spoustu dokonce i moudrých věcí,dokonce si myslím, trapnosti zde provádí pouze kamarád hlavního protagonisty a v tomhle provedení je naopak shledávám jako výborně pasující.Jen jedna věc je sice samozdřejmá, ale trochu nerealná představte si svoji střední,vyberte náhodnou skupinu dívek a pak je porovnejte co do krásy s herečkami tohoto filmu,také vám něco nesedí?6e by mezi 100 byla jedna nad 80kg(spíše více),nějaká ta s enormě špatnou vizáží a vkusem a tak dále,samozdřejmě se nebavíme o charakteru který může tyto nedostatky kompenzovat.Jen se nad tím zamyslete. ()

Reklama

Hrus 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komedie s několika pěknými děvčaty (Katherine Heigl, Jaime Pressley, Emmanulle Chirqui) občasným rádobymoudrem a občasnými humornými momenty, takže jsem se vlastně nakonec poměrně dobře bavil. Škoda, že žánr teen rom. komedií je v poslední době svými zástupci automaticky degradován na komentáře typu "další bezduchá teen komedie", ale tato opravdu není tak špatná. ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Je to blbost!! A zároveň taky docela zajímavý téma... Je to o ničem a zároveň tak trochu o všem... Podle mě až moc zbytečnýho tlachání, ale na druhou stranu celkem zajímavý pojetí... O pitvání, co se děje v ženskym "mozku" .-)) Navíc některý fórky jsou docela vtipný... Nebo spíš trapný, ale to je taky plus... Nicméně existují mnooohem lepší komedie... Závěr: Nesnašte se pochopit ženský myšlení... To nejde :-))) ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Trochu moc ukecané zbytočnými úvahami o ženách od hlavného hrdinu, po čase mi to už začalo trochu liezť na nervy. Ale inak to ušlo, dievčatá boli väčšinou sexy, záporák s nikotínovou žuvačkou pobavil, spolubývajúci s jeho debilnými závažiami na penis vyslovene nebavil/nasieral. Ale nasledovník tohto filmu 100 Women sa mi páčil o kúsok viac, pričom nerozumiem tomu priepastnému rozdielu hodnotenia od užívateľov medzi týmito dvoma filmami. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama