Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

POMO 

všechny recenze uživatele

Mierne provokatívna, veľmi trefná sociálna komédia o zhulenej londýnskej mládeži. Skôr než o nejaký dej alebo veľké posolstvo, v nej ide o čo najdôveryhodnejŠie zachytenie zhulených stavov, životných postojov a vôbec moderných obsesií mladého človeka. Niečo ako Trainspotting, akurát menej artové a vážne. Skôr bláznivo uletené. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem se nepoučil; to bych nemluvil pravdu,i když jsem toho nejspíš pochopil skutečně jen poskrovnu. Ale i to se stává... Když za mou zahradu zastaví sousedův synáček své auto a jde na pár minut navštívit své rodiče, nechává zapnutý přehrávač s touhle muzikou. Tahle jeho "duc duc music" mě naštve mnohem víc než celý tento film. Z toho nejspíš mohu usuzovat, že hudba je z tohoto techno-kolotoče to nejodpudivější. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Takové okno mezi jednu zajímavou subkulturu. Žádné velké zvraty, všechno vypadá perfektně realisticky, tak, jak má být. Dokonce se člověk i dost nasměje, především díky představám všech aktérů a obecně, pozorovat a poslouchat lidi kolem sebe na týhle párty je samo o sobě dost vtipný. Aneb důkaz, že Star Wars je celý o drogách. Jen ten konec mi tam nesedl, naivitu jsem najednou cítil všude. Dáváme freestyle na pokrouceným kole života. Nejlepší soundtrack z filmu 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet £2,2miliónaTržby USA $104,257Tržby Celosvetovo $4,700,000║ škoda že miestami to chcú tvorcovia príliš zbytočne naťahovať a potom tam vzniká pri breptoch silená vata, mohlo to mať lepšiu údernosť ale niekoľko podarených scén sa tu nájde /55%/ ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Esence devadesátek, časů, kdy se mohlo všechno. Divokost a nespoutanost o víkendu vs krutá realita a nuda a šeď pracovního týdne. Film pro lidi tak o 15 let mladší než já. Nicméně naprosto luxusní soundtrack, který dává vzpomenout dobám, kdy taneční hudba byla o něčem jiném, než o současných kolotočích na monstr akcích. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Majitele klubu Azyl (Asylum) Pablo Hassana si zahrál legendární britský Dj Carl Cox, který spolupracoval také na tvorbě soundtracku. (maxXxic)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)

Reklama

Reklama