Reklama

Reklama

Hrátky s peklem

  • Japonsko Džigoku de naze warui (více)
Trailer 1

Bezbřehá krvavá lázeň se rozpoutá ve chvíli, kdy ctižádostiví amatérští filmaři narazí na šéfa japonské mafie, který chce natočit film se svou dcerou. Štáb náhle dostává jedinečnou příležitost - zrežírovat velkou finální řežbu jakuzy! Mezi dvěma znepřátelenými klany jakuzy právě probíhá válka - to však nemůže odradit skupinku dychtivých amatérských filmařů zvanou The Fuck Bombers od splnění jejich snu. Chtějí totiž natočit největší akční nářez vůbec. Před deseti lety vedl mafiánský boss Ikegami útok proti svému rivalovi, donu Mutovi. Teď, když nastal čas jeho pomsty, se ale Muto nemůže soustředit na nic jiného, než je dokončení jeho mistrovského díla - celovečerního filmu s vlastní dcerou v hlavní roli. Snímek potřebuje dotočit dřív, než bude jeho žena propuštěna z vězení. The Fuck Bombers náhle stojí před životní příležitostí - mohou zachytit velkou finální řežbu jakuzy. Navíc na klasický, pětatřicetimilimetrový materiál! Hrátky s peklem jsou komediální reflexí tradičních jakuza filmů v tarantinovském stylu - nakonec dojde i na nejkrvavější lázeň všech dob. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

tak dneska sem to  musel sčíhnout znovu....a prostě to musim dát zas do oblíbených...tohle je prostě film z velkym F a po "pod vlivem lásky" nejlepší šion!!!

na příspěvěk reagoval Madsbender

KlonyIlony

KlonyIlony (hodnocení, recenze)

Možná doslovný překlad (podlé té francouzšiny) je spíš "Proč peklo?", to by celkem ušlo. nebo mě napadlo "Skončíš v pekle"

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

KlonyIlony

já to beru všeobecně viz Džem 

Džúbei a umění nindžucu

 

to je teda překlad , mám sto chutí postavit se na hlavu a roztočit se 

KlonyIlony

KlonyIlony (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

na druhou stranu je fajn, když ti ten název něco říká nebo má nějaký význam. japonština se asi v pohodě dá vyslovit, ale když nevíš, co říkáš, je to na prd. mně to slovo "hrátky" příjde takvé moc odlehčené.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a abych byl upřímný , překlady Asijkých názvů filmů do češtiny , sou pro mně katastrofální až děsivé 

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Mně se třeba líbí oba "naše" názvy. Český teda víc.

Yoshitsune: U překladu názvu filmů přece nejde tvrdit, co je správně a co špatně. Distributor určitě ví, že to neznamená doslova "hrátky s peklem", ale řekl bych, že celkově zní líp názvy, které dokážou obejít tázací větu. Hrátky s peklem zní tak trochu šíleně a "mimo", což docela věrně odráží i kvality filmu. : )

na příspěvěk reagoval Madsbender, Yoshitsune

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

jojo uz som to taky videl ten osmev bossa gangu č2 bol na nezaplatenie. Sono prekracuje konvencie a neposobi to hnusne japonsky ale novatorksky tesim na dalsi film

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Deryll

no správně by to mělo být "Nechceš si hrát v pekle" ?  a japonsky to taky nezní špatně , "Proč si nechcete hrát v pekle" ? 

 

no ale český překlad , ten bije do očí 

na příspěvěk reagoval Deryll

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Jinak to celkem dost padá dolu:( coš je veliká škoda,páč  tenhle film má na 80% minimálně....

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

:D:D tvl:D ty krávo:D jako fakt jo?.....to nemyslíte vážně néééé??? Jak to někdo mohl přeložit jako Hrátky s peklem?:D hrátky s peklem:D tvl to je jak pohádka od Trošky...omfg:(

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

A co takhle OST? je tam několko dobrých tracků obzvlášt ten poslední jak běží naž mladý režisér po ulici a řve Fuck Bombers!!! nemužu to nikde zohnat:(

na příspěvěk reagoval KlonyIlony

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Tak sem to konečně dneska viděl a jako......................NEJVĚTŠÍ PECKA!!!

na příspěvěk reagoval KlonyIlony

Reklama

Reklama