Reklama

Reklama

Violetta

(seriál)
  • Argentina Violetta
Drama / Rodinný / Hudební / Romantický
Argentina, (2012–2014), 193 h 53 min (Minutáž: 43–67 min)

Tvůrci:

Sol Clemente

Hrají:

Tini Stoessel, Diego Ramos, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Nicolás Garnier, Alba Rico, Lodovica Comello, Candelaria Molfese, Facundo Gambandé, Clara Alonso (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(240)

Obsahy(1)

Děj seriálu se odehrává v Buenos Aires, rodném městě Violetty, kam se právě vrací z Evropy a kde poznává nové kamarády, první pravou lásku a objevuje svoji vášeň pro hudbu. Violetta má úžasný hlas, ale nemá o tom ponětí. Svůj pěvecký talent zdědila po matce, která byla slavnou muzikálovou herečkou, ale tragicky zemřela při nehodě, když byla Violetta ještě malá. Její otec je velmi úspěšný muž, ale je také velmi přísný a ochranářský. Svoji dceru miluje nade vše a skrývá před ní veškeré informace o její matce, protože se bojí, aby ji nepotkal stejný osud. Ví, že jeho dcera má hudební talent, takže ji nutí chodit na hodiny piana, ale drží ji dál od zpívání a herectví. Věří, že dokáže Violettu vychovat v ústraní, v luxusu jejich domu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Náhodou, já se u toho dobře bavím, samozřejmě, je to strašný seriál, ale když na to chvilku koukáte, musíte koukat dál, i když prostě víte, jak je to špatný. Není to nic jiného než jakákoli jiná latinskoamerická telenovela, akorát s víc teenagerama než obvykle. Když se vám v noci nechce spát, je to lepší než Volejte věštce. ()

Bacuska 

všechny recenze uživatele

Není to na koukání díl po dílu, jediné co mne zajímalo je, jak dopadnou Angie s Germanem. Byla jsem za ně šťastná. Poslední díl jsem kvůli nim probrečela, protože jejich štěstí je i mé. Štvalo mne, že Angie Germanovi skoro pořád odsekávala. I přes to, co mezi nimi bylo, se přece jen German skoro dvakrát oženil když Angie miloval. A byl hlupák, neuměl přemýšlet, pač oboum ženským, co si chtěl vzít, šlo jen o peníze a jediné Angie ne. Jenže to jsme bohužel viděli jen my sledující. Dávám dvě ** jen kvůli Angie a Germanovi, jinak mě seriál nebavil kvůli tomu, že se tam odehrávalo pokaždé skoro to samé. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Někde ve mě stále vězí 13leta holčička, protože to pravidelně sleduji. Já se na to dokonce i těším! Je to stupidita, přehnaně černobílá, typické znaky telenovely. Mladí herci jsou nadaní, ovšem ne na herectví. Postava Ludmili je typický znak absolutně nulového hereckého talentu. Když zpívá, tak je znatelné, že je Mercedes(herečka) milá dívka. No, je to někdy vyloženě trapné, už jen pro tupé postavy a herecké výkonny, ale koukat se na to můžu. Leonetta a Tomila forever. Já se na tu stupiditu prostě musím dívat! ()

eLeR odpad!

všechny recenze uživatele

Čo sa tohto seriálu týka, mám viac napočúvané ako napozerané, pretože na obývačke nemáme dvere. Niektoré dialógy neskutočne trápne, teda skoro všetky, riešia sa tam neustále somariny, Violetta má otrasné vlasy ... ale zase druhorodená vie aspoň po španielsky ... teda len jednu pesničku, ale aj to sa ráta. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych byl možná ženská ve věku do 15 let možná by se mě to líbilo, ale jelikož jsem muž a starší tak jasný odpad. Postavy jsou příšerné a vypadají a chovají se jako po lobotomii mozku nebo jako by byly mentálně zaostalé. Všichni zde přehrávají takovým způsobem, že kdyby někde v Argentině odchytly na ulici několik bezdomovců a nabídly jim v tom hrát věřím, že by to zahrály lépe. Na seriálu jdou tak pochválit jen písně kdy cca 1 z 10 se podaří ()

Galerie (68)

Zajímavosti (14)

  • Když šla Lodovica Comello (Francesca) poprvé na konkurz, neuměla španělsky. Noc předtím se naučila pár španělských frází online. (brecht98)

Reklama

Reklama