Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce spracovanie príbehu z oboch pohľadov dvojice hlavných hrdinov. Po prvej polovičke snáď každý nenávidel toho doktora, no potom prichádza na scénu príbeh z jeho pohľadu, a razom s ním každý súcitime. A všetko to odštartovala jedna nevinná ruža, ktorá pre Loika bola ničím a pre Angeliku všetkým. Skvelo podaný príbeh, ktorý sa navzájom pekne dopĺňa a opäť len potvrdzuje staré známe "Nič nie je také ako sa na prvý pohľad zdá". Samozrejme do príbehu zasiahlo veľmi veľa zhôd náhod, ale konečný efekt bol pre mňa veľmi obdivuhodný. Bol som zvedavý na koniec, ten síce nesklamal - ale očakával som trošku inší, aj keď ani tento nebol na zahodenie. Každopádne, ten formát akým bol film vytvorený mal skvelý dynamický spád - aj keď miestami dosť krutý, ale posadnutosť väčšinou nepozná hranice! ()

Flyer 

všechny recenze uživatele

Dva pohledy na jeden příběh. Zatímco ten první (z očí Audrey Tautou) působí až kýčovitě romanticky, ten druhý (z očí její "oběti") vyzní slušně mrazivě. Sloučením romantického filmu a thrilleru vznikl velice zajímavý mix, který líčí slepou zamilovanost, ovšem také trauma, které může dívka svému vyvolenému nevědomky způsobit. A abych nezapomněl - Audrey Tautou je v roli zamilované šílenkyně opravdu bezchybná. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Na "Má mě rád, nemá mě rád" je pozoruhodná jedna věc - a není to jen přechod od romantické podívané k serióznímu dramatu. Je to něco jiného - přibližně v polovině zmizí Audrey Tautou na delší dobu z plátna (obrazovky) a film je najednou o 1000 % horší. Jak jen to ona dělá, že krom toho, že dokáže vybalancovat náročnou roli takovým způsobem a vy jí věříte úplně všechno, ještě vypadá naprosto neskutečně krásně?! "Má mě rád, nemá mě rád" je zajímavý film o zvláštní dívce, posedlosti a křehkosti životního štěstí. Ale hlavně je to film Audrey Tautou. Bez nadsázky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Amélie z polstrované cely trhá v intencích názvu snímku okvětní lístky kopretiny a vám nezbývá, než hádat, co jí nakonec vyjde.. Nikterak originální forma vyprávění "both side of story", obal ve stylu libovolné epizody nudu šířící J.Lescautové a "chci za každou cenu překvapivý" závěr s plýtváním farmaceutik, potažmo diváckého času. A přitom spojení Tatou - Erotomanka vypadalo na papíře tak lákavě, dokud nevyšlo najevo, že se jedná jen o další práci pro doktora Chocholouška.. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Krásná a opět roztomilá Audrey ve filmu, u kterého vlastně tak do poloviny nevím, co si myslet. Teprve onen „konec“ je novým začátkem a začíná to pravé rošambó! Poutavé, napínavé, místy až děsivé drama/thriller, od kterého jsem zpočátku čekala typickou romanťárnu s krasotinkou „Amelií“ v hlavní roli. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama