Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Lima 

všechny recenze uživatele

Nejhorší nejsou trpaslíci, jak se domnívá český klasik Jára Cimrman, ale slepě zamilovaná a zhrzená erotomanka. Audrey Tautou v pro ní nezvyklé roli vás o tom přesvědčí. Jestli znáte OSUDOVOU PŘITAŽLIVOST s Douglasem, tak víte, na čem jste. To téma je podobné. Úvodní titulky jsou plné srdíček a následujících asi 30 minut to vypadá, že půjde o zamilovanou selanku, potom se to ale zajímavě zvrtne a samotný závěr je více než uspokojivý. ()

smajly 

všechny recenze uživatele

Tento film mě opravdu překvapil a přestože nemám k současné francouzské tvorbě kdovíjaké sympatie, musím říct, že mě i nadchl. První polovina filmu nic moc, to byl ostatně zřejmě i tvůrcův záměr, aby vám v druhé polovině filmu do sebe začaly věci hezky zapadat a to, co se v první půli zdálo jako romantická, nezajímavá slátanina, dostalo konečně obrysy a děj vás strhl. Audrey role sedla a člověk jí věřil každé slovo, ostatní herci vedle ní moc nevynikli. Závěr byl pak podle očekávání vyvrcholením celého příběhu a ukázal, že lidská psychika je opravdu divná věc. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vystavěný snímek, u jehož sledování nejdřív dostanete lehkou kopřivku (srdíčkové titulky), pak nějakou dobu sledujete Amélii z Montmartru (která zaplaťpánbůh už přestala tak hrozně kulit oči), najednou vám začne trochu skákat obraz – a skončíte s pořádným mrazením v zádech. Pointa je silná a závěr má výbornou gradaci. Kdo se nenechá zmást a odradit úvodní třetinou, rozhodně nebude litovat. Mimoto právě díky tomu cukrkandlu je ono závěrečné mrazení tak silné. ()

Yomega 

všechny recenze uživatele

Kdyby film skončil o 20 minut dříve scénou v sanitce, kde Angélique chytla Loica za ruku, bylo by to skoro na pět. Takhle mě konec přišel lehce překombinovaný. I když závěrečná scéna s překvapením za skříní je skvělá, přece jenom mě posledních 20 minutek trošku kazí zážitek z jinak výborného filmu. Ovšem to je v podstatě jediná výtka kterou mám. Bavil jsem se znamenitě a Audreyta je prostě úžasná. Když se usměje, vypadá jako nejhodnější člověk na světě, ale pohled když viděla jak Loic říká své ženě „miluji tě“ naznačuje, že v jejích temných očích se skrývá něco jiného než dobrosrdečnost.Na ní stojí tento film85% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Laetitia Colombani, Caroline Thivel .. Cynická studie milostné touhy, sžíravé žárlivosti a maniakální erotomanie. Audrey Tautou opět vypadá jako dokonalý andílek po kterém musí každý muž neskonale toužit .. jenže co se stane, když narazí na nezájem..!? 75%. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama