Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spin-off seriálu Pretty Little Liars (od r. 2010).
Ravenswood, mestečko nachádzajúce sa neďaleko Rosewoodu v Pennsylvánii, už po niekoľko generácií sužuje smrteľná kliatba. Nepríjemné udalosti spoja päť neznámych ľudí, ktorí budú musieť spoločne pátrať v záhadnej a hrôzostrašnej histórii tohto mesta, aby zistili niečo o kliatbe skôr, než bude príliš neskoro. (deathmoon)

(více)

Diskuze

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Mia...

PLL bude fiasko u celé poslední série :D Už teď je to tak šílené (a vlastně totálně zbytečně) a stále to ještě zamotávají, že nevím jak s tím chtějí naložit - a podle mě to nevědí ani oni. :D Jinak souhlas. Když už rušit rozeběhnutý seriál, tak aspoň s povolením na jeden další díl, kde se vše vyřeší. Je sice fajn, že se Caleb vrátil do PPL, ale mohlo by tam aspoň dojít k vysvětlení.. :/ 

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

Patw

já to taky uplně nesnáším .. ale asi si už začínám zvykat, když mi otevřeně uzavřeli The lying game, The Bunheads, Městečko Eastwick a spoustu dalších ... já chápu, že nějakej idiot rozhodne, že je nízká sledovanost a nepovolí další řadu a oni mají tu první otevřenou, aby měli, kde navázat, ale alespoň by jim po zamítnutí měli dát prostor k jednomu dílu, ve kterém se to trochu uzavře .. tohle mi opravdu vadí. Z PLL mám trochu strach, ale doufám, že to bude mít pěkně propracovaný konec a nebude poslední díl fiasko jako Gossip Girl.

na příspěvěk reagoval Patw

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Mia...

To je nejlepší. Když zruší seriál bez toho aby něco vysvětlili a pořádně děj ukončili. Poslední díl první a jediné série končí jak jinak otevřeně.. To je hrůza. Je pravda, že se to dalo čekat, Ravenswood byl totálně o ničem bez reálného podkladu, ale aspoň to mohli nějak ukončit. Možná, doufám, tak udělají v PLL. 

na příspěvěk reagoval Mia...

Uživatel ChArLeNe smazal svůj příspěvek.

Sell

Sell (hodnocení, recenze)

Sympatické hlavné postavy, som zvedavá ako to všetko bude pokračovať :) Zatiaľ sa mi to páči viac ako PLL

Aria.style

Aria.style (hodnocení, recenze)

Pretty little liars je opravdu skvělý seriál, a podle thrilerů mi příde, že i Ravenswood by mohl být dobrý. Už jenom ten obsah s mrtvím městem se mi moc líbí, a také obsazeni mi vyhovuje. Tak uvidíme jaké to bude. Už se nemůžu dočkat!!

Reklama

Reklama