Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

emma53 

všechny recenze uživatele

Komediální ujetina, jakou jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Ale pří vší pokloně k takovému extravagantnímu dílku mám přesto pocit, že by tomu svědčila ještě trochu větší jiskra. Bocscoa s Whiskasem bych chtěla mít doma, myslím, že nějaké využití bych pro ně rozhodně našla:-) Ryan Reynolds byl svůj, tak jak ho znám a ten závěr s modrýma polobotkama byla super tečka. Plus hezké barvičky s prima muzikou, které to celé zvedly o level nahoru, mě nutí, abych si nechala ještě chvilku na rozhodnutí, co takovému The Voices nakonec napálím. - Vzhledem k faktu, že jsem to přežila (mnozí ví:D) bez úhony na zdraví, tak tentokrát střílím hvězdy směrem nahoru, asi tam vážně patří! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych měl jen jednu výhradu a to je málo gore. Jinak se jedná o potvrzení staré pravdy, že brát prášky na hlavu je na hovno a nebrat je absolutně super. Ze se to občas vymkne kontrole je riziko z kategorie "Přípustné". Nevzpomenu si, kdy naposledy někdo namixoval takhle ulítlý mix psychárny a komedie. Jestli se něco podobného vůbec kdy někomu podařilo. Ryan Reynolds a spol. nezklamali, ale v hlavní roli byli pochopotelně oba domácí mazlíčci, přičemž kočka je zralá na nějakou tu cenu. 85% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Správně divnej film ve kterém se komedie a psychodrama míchají v tak neobvyklých poměrech, že divák- přestože( nebo právě proto, že) moc neví má li se smát, brečet, nebo kroutit xicht do WTFgrimasy - na konci opouští film s pocitem, že je navzdory všemu kupodivu pobaven a že viděl něco trošku jiného :) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem šla do The Voices bez toho, že bych si přečetla obsah či komentáře, protáčela jsem zhruba prvních patnáct minut oči s tím, že se jedná o další z řady nemastných neslaných amerických komedií. Což se naštěstí vzápětí změnilo a můj zájem se začal stupňovat v přímé úměře s tím, jak často stačil Jerry zaplňovat svou ledničku. Bezduchý výraz Ryana Reynoldce v romantické komedii? Grrr! Bezduchý výraz téhož, v černohumorném, mluvícími hlavami obklopeném, úletu? Sama bych nevěřila, že to jednou napíšu, ale zdá se, že alespoň jednou našel chlapec své uplatnění a taky mu docela sluší růžová. Když k tomu připočtu moji velkou slabost pro rejpavé, cynické kocoury, tak se dá říct, že jsem si to nakonec docela dobře užila. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Sing our happy song, sing our happy song, come on clap your hands, sing our happy song! Sing our happy song, sing our happy song, come on sing along, sing our happy song... --- Nečekejte komedii; ba ani takzvanou "černou komedii". Tohle je spíš regulérní horor o neodolatelně absurdnim nádechu a fikanym kontrastu barev; naprosto svá záležitost. A Ryanu Reynoldsovi tady jednoduše nejde nepodlehnout. Ať už v roli Jerryho, neomalenýho skotskýho kocourka Mr. Whiskerse nebo kultivovanýho pejska Boscoa... případně ve všech najednou. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama