Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavné, poměrně originální a ke konci i překvapivé. Film má i jistou osobitost, kterou vyčnívá z nekonečných řad filmů o "velkém bossovi" a jeho gorilách. Vcelku je ale film trochu nudný, a to je vždycky škoda. Jinak je mi téma druhé generace, znevýhodněné povahou svých rodičů, velice osobně blízká. Herci byli nejlepší Diesel, Green a Malkovich. Slušná práce. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Akčný/komédia/krimi/thriller. Na komédiu málo vtipné, na akčný film málo akčné, na thriller málo napínavé. Ale inak fajn. Seth Green síce sklamal a Pepper je len priemer ale vIn Diesel boduje a a starcom Malkovičovi a Hopperovi sa tiež film podaril. Celkovo to vidím tak na 65% a obstojnú zábavu. Ale mohlo to byť lepšie. O dosť lepšie. ()

Reklama

Brylin 

všechny recenze uživatele

Průměrný mafiánský snímeček tahá nahoru hlavně Vin Diesel - pro role drsňáků se narodil a každý by ho chtěl mít ve rvačce po boku. Celkově tahle gangsterka ovšem na víc než tři hvězdy nedosáhne - přímočarý děj ničím příliš nepřekvapí a kromě Vina a Barryho je celá partička spíš neschopná. Děj se ubírá k dobrému závěru zbytečně pomalým tempem, ale na film se dá koukat, je to taková nenáročná oddechovka. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k tomuto filmu s jistými pochybnostmi, ale nakonec jsem byl celkem mile překvapen - je to slušná akční gangsterka, která udrží a zbytečně nepřehání. Je jasné, že jejím cílem nejsou vysoké pozice, ale pobaví diváka a to stačí. Určitě nejůlepší částí je John Malkovich, ale i Vin Diesel celkem padl do své role. Pohodová, mírně nadprůměrná zábava pro všechny... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Docela dobře se na to kouká, je to taková pohádka o mafiánskejch syncích, kteří něco poserou, a snažej se to napravit. Starý páprdové jim jakože jdou vokázat jak se to má správně dělat, trošku konflikt, pak konflikt s tím a tímhle, do toho je v tom boží Vin, kterej je fakt neodolatelnej, pár dobrejch hlášek, a nakonec se všici navzájem vystřílej. Dobrý. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno