Reklama

Reklama

Poté, co mistr světa v kickboxu David Sloan pomstil v Thajsku své dva bratry, jejichž sportovní kariéru a v případě Kurta i život, zákeřným zničil způsobem podlý Tong Pom, přijíždí se svým trenérem Xianem do slunečného Ria. Seznámí se tu s uličníkem Marcosem a jeho půvabnou sestrou Isabellou (někde jmenována jako Lora). David vybojuje několik přátelský dobročinných zápasů a střetne se také s brutálním argentinským šampiónem Erikem Martinem. Po boji pozve Martinův manažer Lane celou společnost do soukromého klubu. Ve skutečnosti je však majitelem celé sítě veřejných domů, kde pro něj pracuje mnoho místních žen. Přitažlivá Isabella rychle padne Lsneovi do ok, a protože je to bezcharakterní padouch, dá svým mužům pokyn, aby ji unesli. Zoufalý Marcos se obrátí s prosbou o pomoc na Davida a jeho starého společníka. A protože Isabella také není Davidovi lhostejná, vydá se ji zachránit. Přitom je proti své vůli nucen svým bojovým uměním čelit brutálním gangsterům a zabijákům ve službách Lanea. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Pollini 

všechny recenze uživatele

Není to bůhvíjaká podívaná, ale zase to není nuda, děj má hezký spád a je to zajímavé. Není to typický akční film a o to je to příjemnější. Děj se děje úplně logicky, což je pro tento žánr neobvyklé a nestává se tu až trapně často, že jsou v dementím průs..ru. Ráda jsem se podívala, až takový odpad to není :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Stal sa kultovou záležitosťou v oblasti filmov zaoberajúcimi sa bojovými umeniami. Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Lenže sa zmenil predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". Hodnotím to s veľkým nadhľadom ako filmový bonus ku seriálu "Krok za krokom". Mohlo by sa to volať "Codyho akčné dobrodružstvo v Rio de Janeiro". ** ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

Po tom, co v minulém díle bez větší přípravy vypráskal samotného Tong Poa, vydává se mistr světa v kickboxu David Sloan hledat novou výzvu do slunečné Brazílie. Pokud jste ovšem měli rádi zásadového Davida Sloana z minulého dílu, který nechával v tělocvičně trénovat amatérské kickboxery skoro zadarmo a do ringu by dobrovolně téměř nevlezl, budete si nevěřícně protírat oči. Už ne David, ale v podstatě jen "Kouďák" přilétá do Ria zápasit čistě pro prachy a když si pak se svým mistrem nakoupí bouchačky a pěkně natvrdo vystřílí elitní ochranku kuplířského bosse, máčkáte skoro slzu v oku. Protože samotný zápas by jako dějová linka asi neobstál, musí se pod Kouďákovými mocnými údery sklonit samotná De Janeirská kuplířská mafie. Příběh je holt asi tak tupý, jak tady na "papíře" zní, ale pokud jde o primitivní zábavu, drží se Kickboxer trojka v nejvyšších hodnotách. Kouďák je holt sympaťák od přírody, kope mu to slušně a na jeho specialitu - "kop do prdele" - asi jenom tak nezapomenu. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Kouďák alias David Sloane dost přitvrdil (a kdesi pochytil základy boje speciálních jednotek), už to není ten avízovanej Mirek Dušín, co radí dětem o životě. Oproti dvojce to má (relativně) lepší příběh, ikdyž několika minelám se to samozřejmě nevyhne (mimojiné: zabiju deset lidí kvérem a pak ho tam zahodim, s otiskama no problemo....teď nevím, jestli mají USA s Brazílií smlouvy o vydávání zločinců, ale tohle by tak kvalifikováno jistě bylo a pan Sloane by se nejspíš houpal). Na druhou stranu už to není film o drsném sportu, ale akční snímek s kupou víceméně pouličních fightů. Těžko hodnotit, ale já bych to zas tak moc černě neviděl. 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale já tuhle béčkovou sérii zbožnuju. Film se trochu odlišuje od předchozích, kde šlo především o souboje v ringu. Zde v Riu si David se Zienem opravdu užijou. Zapletou se do ilegálního obchodu s mladýma holkama a vypukne boj. Film je napínavej od začátku do konce, i se tu dost střílí, hudba je příjemná a David se pere hlava nehlava. Celkově film hodnotím na slušných 85% = **** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • David (Sasha Mitchell) je uvězněn v domu Franka Lana (Richard Comar) a má na sobě modré tepláky. Následující den má ale bílé, přestože strávil noc ve vězení. (Lajty)
  • Jedná se o poslední díl série, v němž se objeví učitel bratrů Sloanů Xian (Dennis Chan). (Lajty)
  • Muž v ringu, ktorého možno vidieť po boku Davida Sloana pri jeho exhibícii, je Shuki Ron, vo filme mal na starosti bojovú choreografiu a navyše bol to aj Mitchellov tréner v bojových umeniach. (beso74)

Reklama

Reklama