Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Muška jenom zlatá se mu vyhýbá a tak snadno sedne na lep jako moucha. I když vypadá, že by ani mouše neublížil, jednu zabije a pozře. A pak, ač na první pohled muší váha a mouchy snězte si mě, změní se na pouličního pána much. Má to mouchy? Too much… Připadalo mi to jako Faktor strachu říznutý nějakou reality show, co uvádí Dejdar a neschopnost vyždímat ze slibného námětu něco víc iritovala skoro stejně jako ten cirkusový vyzváněcí tón. Nehledě na to, že dějové konstrukty, kdy se do „hry“ musí zapojit půl planety, abychom se vůbec dopachtili konce, mě už od dob ze střechy hopsajícího M.Douglase nějak neberou.. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Originál je lepší, ale tohle není vůbec špatný a to hlavně díky tomu, že to není přesná kopie. Je z toho cítit jednak thajský originál, jednak také tato kniha. I když je hlavní myšlenka stejná, tak je stále chytlavá a člověka dokáže zaujmout. Tvůrci si sem navíc přidali nějaké svoje vlastní, vcelku povedené, nápady, za což chválím. Napětí slušné, dějové obstojné - pěkné tři hvězdy. 65% ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Dobrej Thriller, rozhodně neee horor, jestli očekáváte krev atd.. tak to tady nehledejte. Již od začátku je nasazené dobré tempo tak že si každou další minutu říkáte..sakra co bude dál, jakej další úkol... jak to asi skončí kdo a proč to dělá .... :) Lepší 3 hvězdičky :) jaakoo ocelové lanko na konci je dobré :) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Aktualizace komentáře: Po zhlédnutí předlohy stejně musím nechat 4*, jelikož mi americký remake přišel brutálnější a více napínavější. Obě verze mají své klady a zápory. Tato verze má někdy nevýhodu v krátkých úkolech, ale na druhou stranu má víc lepších úkolů, které mě bavily o malinko víc než ve verzi původní. Původní verze je víc sýrovější, nechutnější a má epičtější finále. Obě verze mají něco do sebe, takže je fajn vidět oba kousky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Podobné ako thajský predchodca 13: hra smrti (2006) len o niečo so slabšou atmosférou a horším spracovaním. Dejovo to nebolo zvlášť zaujímavé, ale film ani nenudil. Koniec sa mi zdal oproti predchodcovi nedorobený a predčasne ukončený, veľa vecí nebolo vysvetlených. Niektoré scénky však boli zaujímavé, preto si myslím, že na jedno pozretie snímok neurazí, jednohubka, nič viac. 55/100 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama