Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

okkac 

všechny recenze uživatele

Season 1:65% Season 2:80% Lepší, než první série, ale stále by to mohlo být více akční ve stylu posledního dílu, který byl výborný. Pomalu se už i začínají rýsovat postavy Long John Silvera a Kapitána Flinta, tak jak jsou popsány v Ostrově pokladů. A v příští sérii už bude Blackbeard :-) Season 3:90% Season 4:85% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Že je začiatok tohto seriálu poslabší a potom sa to rozbehne, nájde svoju tvár a už sa nie je kedy nadýchnuť? Tak to ja sa asi udusím, pretože som ešte len pri tretej epizóde a od prvej mi to chutí nadmieru... a to ešte ani nevyplávali. Staré dobré dobrodružstvo ako sa patrí, v pochopiteľne(!!) aktualizovanom háve... s premúdrencami, dožadujúcimi sa neviem čoho (realizmu? historickej vernosti? kostýmov z múzeí? hereckých výkonov na úrovni anglického shakespearovského divadla a zápletky ako od ruských klasikov? TO už vám dočista ŠIBLO?!) ...tak s takými cez palubu! ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1. série: Úvodní představovačka nebo tomu opravdu chyběl větší tah na branku? Ostatně na tuhle otázku odpoví jedině druhá série. Každopádně hlavní postava kapitána Flinta je tím nejlépe napsaným antihrdinou v současné televizní produkci. 70% ______ 2. série: Má očekávání se vyplnila. První série skutečně působila, jako prolog do mnohem spletitější a hutnější mytologie, než se na samém počátku mohlo zdát. Zápletky jsou osudovější, akce brutálnější, intriky výživnější a zvrat střídá zvrat. Druhá série nechává úvodní v dálce za sebou a nabušeným finále otevírá vrátka řadě třetí, jež slibuje vskutku výbušnou porci zábavy. 85% ______ 3. série: ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení, ke kterému jsem přistupoval s lehkým počátečním skepticismem. A první díly skutečně jsou lehce pozvolnější, ale kvalitně budují Nassau a představuje hlavní charaktery. Brzy mě ale pohltil, charismatické postavy s vynikajícím vývojem si mě získaly. Nemůžu než nesrovnávat se seriálovými Vikingy - Black Sails jsou totiž Vikingy počátku 18. století, a to co do přibližného tématu a kvality zpracování. Černé Perly mají spoustu neskutečně zajímavých postav, jejichž životní příběh a osudy jsou postupně rozbalovány, co se ale musí nechat, tak život se s nimi nesere a nejedna to dost zle odnese. Někdo by mohl namítnout, že seriál o pirátech je plnej politiky, zvratů a intrik, jenže já věřím, že ono to tak skutečně bylo a nebylo hlavní náplní pirátů loupit a vraždit. Pokud se z prostředí politikaření přesouváme na rozbouřené moře, tak dostáváme nášup dost dobré akce (ale je pravda, že si musíme počkat, než přitekly finance s druhou sérií). Jedinou výčitku mám k vyústění Teach vs Guvernér, kde jsem postrádal logiku, jenže tam to zachránila neskutečná následující scéna, a možná k úplnému finále, ale to jsou jen drobné nedostatky, které s radostí odpustím. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně rozpačité pocity. Hodnotím zatím pouze po první sérii. Ono vzhled pirátů je pouze průměrný a příliš mě nebaví ani samotný děj, což je docela průser na seriál. Akční scény jsou v pohodě a příjemně Rkové byť za první sezónu se objevily pouze 2 větší akce a sexu je zde také poněkud poméně. Uvidíme zda si časem dám i druhou sérii, po první však lehce pachuť v ústech. ()

Galerie (551)

Zajímavosti (12)

  • V seriálu se objeví hned několik postav z řad anglické šlechty. Člen, konkrétně tedy členka britské aristokracie se však najde i mezi tvůrci. Je jí herečka Clara Paget, celým jménem Lady Clara Elizabeth Iris Paget, která je dcerou Charlese Pageta, 8. markýze z Anglesey. (oli009)
  • Představitel Johna Silvera, herec Luke Arnold, přiznal fanouškům svou počáteční fóbii z natáčení podmořských scén. Produkce mu umožnila udělat si kurz potápění, a tak si dnes již pohyb pod hladinou užívá. (LadyRainier)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama