Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Lima 

všechny recenze uživatele

Hmm, tady by někdo chtěl být strašně moc, moc, moc novým Eddiem Murphym. Bohužel (bohudík) na to nemá ani charisma a hlavně ani talent. Jo, mluvím o tobě, Kevine Harte. V současném áčkovém Hollwoodu není otravnějšího a trapnějšího panáka, než je Hart, který co do úporného přehrávání a snaze za každou cenu být „vtipný“ překonává i kreace krále trapnosti Chrise Tuckera svého času. Jediným světlým bodem je Ice Cube, který je sice tvrdej jako já po dvou panácích becherovky, ale rád se na něho od doby ´Three Kings´ koukám, baví mě. Což se nedá říct o téhle zoufale nevtipné buddy „komedii“, kdy si člověk říká, že dělat scenáristu v Hollywoodu může snad i hajzlbába. Masivní úspěch v zámoří chápu, protože početné černošské publikum na tyhle uječené srágory slyší. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro chlapce a děvčata, které si zpestřují víkendy upalováním našich černých spoluobčanů. Čistokrevná negerská zábava. Aby ji člověk docenil, tak v něm musí žít alespoň kapka černých genů. Vzhledem k tomu, že z mého krásného sportovního těla tu a tam vyčnívá 20 čísel, tak jsem byl cílovou skupinou pro tento film. Přiznám se, že mi chvíli trvalo si zvyknout na ústřední duo opiček. Nedokážu přesně říct, který z nich mi vadil víc. Jestli ten který nehrál a nebo ten, který se pokoušel hrát až moc. Pár vtípků ovšem dopadlo na úrodnou půdu a až tak jsem při sledování netrpěl. Zápletka je sice z kategorie těch nejohranějších. Nicméně ve filmu jako je tento, to zřejmě není nevýhodou. Slabé tři kousky. Snesitelná jednohubka, která mě závratně neiritovala. Mírně nadhodnocuji, protože nemohu dát dva kousky svým černým bratrům. ()

Reklama

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Možná to se 4 hvězdičkama přeháním, ale tato akční komedie má jen jeden výpadek někdy uprostřed filmu, jinak šlape jak hodinky. Děj nechce být žádný záhadný a tudíž si neláme hlavu s tím, že chování postav odhadnete. V roli Kevina Harta by si asi každý rád představil známější tvář, ale role mu jde a to je hlavní. Rozhodně 70%. Film si nezaslouží jednu hvězdičku, už jen kvůli použité hudbě. :-) ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Mě na rozdíl od velké části diváků nevadí ty uřvaní užvanění černoši. Začal to asi Eddie Murphy a úspěšně se toho chytili a pokračovali Chrisové Rock a Tucker, nebo dnes Kevin Hart. Jenže ta postava tady je taková nemastná neslaná. Celkově Švárové nepřinesou nic moc velkýho. Nijak zvlášť vás ani nepobaví ani nenas****. Ice Cube tuhle polohu umí, ale je otázka jestli někdy předvedl nějakou jinou. Průměr, dvojku si pustím, ze zvědavosti. 50% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal umění, zasloužil by pár facek,klidně od Ice. Tohle je na první pohled (obszaní,název a hlavně žánr)Béčko jako blázen a nutně tak na něj nahlížet. Ice s Hartem jsou skvěle se doplňující dvojka a díky netrapně dotaženému scénáři jim to oběma sedí. Dobře provedená akce a příběh bez nápadu jsou třešničkou.........perfektní, zde nepochopená, oddychovka...dobrá práce ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)
  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno