Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (141)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nevystupovat, pokračujem! Kolotoč "hand cam" a FF horrorů se nezastavuje, místo toho představuje svůj další skvost. Devil's Due je, bohužel, zase jen řadový produkt z pásové linky, do něchož se přidavači očividně snažili nastrkat všechny ingredience, aby masovým divákům alespoň trochu voněl a chutnal. Antikristově cestě z matčina lůna tak předchází její abnormální síla a zvýšená agresivita, nenávist ke kostelu a chuť na nějakou tu zvěřinu. Plus ďáblovi přisluhovači, ale to je tak nějak fuk, hrajou až třetí housle. Nebudu ale za úplně zlou svini a pochválim jak sympatickou hlavní dvojici, tak lesní scénu, v níž se několik lidí naučí létat. I přesto je film sotva poloviční, tudíž moje známka 33,3 budiž jasně symbolická. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas jeden z ďalších pokusov o Found Footage,ktorý nielen ničím neprekvapí ale ani neukáže nič nového.Nemusím tu ani rozpisovať na aký film sa tento podobá,to každý pochopí.Asi dve scény mali aj atmosféru ale to asi bolo tak všetko,čo tento film dokázal.Niektorých momentoch to bolo efektné a aj lakačky boli pár krát na tom správnom mieste.Kamera po vaččinu filmu bola roztrasená a niekedy som ani nevidel čo sa tam deje.A to finále nesie v sebe chaotickosť a organizovaný bordel. ()

Reklama

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film! "Normálnímu" divákovi nic neřekne a hororového nadšence uspokojit nemůže, takže se ptám, k čemu se takový film točil? Navíc je tu zase ta zpropadená roztřesená kamera a s ní se to jó musí umět, aby to navodilo tu správnou atmosféru. Celý film se tu něco buduje, napětí se rádoby stupňuje a pak nepřijde nic! Za malinko dobrých scén hvězdu neuděluji. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Určitě to není špatné až na zdejších 39% ale problém je, že atmosféra co má působit děsivě Vás nechá naprosto chladnými. Když už nějaká scéna začne vypadat zajímavě, je následně žalostně nedotažená a nebo zkrátka postrádá kýžený výsledek který divák očekává! Ani si nejsem zcela jist, jestli to lze na 100% nazvat Found footage snímkem, což není jediný důvod mých rozporuplných pocitů z tohoto filmu. Nápad toho příběhu není vůbec špatný ale celé to působí poněkud lacině a jednotvárně! Navíc zjištěním, že se rodí jeden Satan junior za druhým, to pro mě ztrácí i slibný a do určité míry uspokojivý závěr. Zkrátka čekal jsem víc! 2,5* za 48% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nepřichází jen jeden Antichrist, přichází jich mnoho........ Hlavní hrdina si natáčí na ruční kameru bez stabilizátoru svou svatbu a svatební cestu a prý chce natočit vše na co bychom neměli zapomenout. Proč mu to nechci věřit? Páni, to je bomba!!!!! Něco podobného jsem natočil před dvaceti lety na své svatbě. Jen tomu dodám pár dramatických trikových sekvencí, nějakou hudbu a mám to. CITÁT - Cítím z vás smrt............. Strašný a jen kousek stačil abych tomu dal -odpad- Jedna hvězda za odvahu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)

Reklama

Reklama