Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (140)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Filmů formou FF je hodně a Devil's Due se snaží alespoň zapadnout. Při porovnání jsou lepší tituly a samozřejmě i horší. Film není úplně zahozený do odpadu, protože je tam několik scén, které nejsou marné. Hlavní dvojice hrců se dobře přizpůsobili a hráli to velice důvěrihodně. Bohužel vše padá do kolejí mírného podprůměru mezi horory a velice rychle připadne k zapomění. 35% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Devil's Due mě neuspokojilo absolutně v ničem. Od slabého příběhu, přes nudný scénář až po bezcenné, nepřehledné a zmatené vyústění. Hezká tvářička hlavní hrdinky mi nestačila k plnohodnotnému zážitku a v podstatě ani k nějakému pozitivnímu dojmu. Naneštěstí už je pro mě tento film jen ždímání z již několikrát převařeného a found footage pomalu ale jistě přestává diváky lákat. Další faktor, který přispívá k tomuto případu je rádoby šokující námět, avšak i ten mě totálně minul účinkem a nezanechal ve mně emocí ani co by se za nehet vešlo. Zkrátka ztráta času. Alespoň pro mě. Tentokrát už jsem byla docela rozčílená, jak nezáživný celý tento snímek byl. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Pre mňa celkom ťažký oriešok, lebo ono sa mi to v istom smere páčilo. Herci boli sympatický, ff prevedenie cez home kameru sa dalo a páčilo sa mi ako bol vysvetlený dôvod, že chlap vkuse všetko natáčal (milé). Na druhej strane je to neskutočná vykrádačka, ktorá neprináša absolútne nič nové a ide si po svojej klasickej línii ako milión filmov pred tým. Tým pádom nie je možné diváka prekvapiť, keďže presne vieme aký bude vývoj, akurát koniec môže byť s malými obmenami. Koniec v Devils due dosť pochoval moje sympatie k snímku. Nápad s tajomnou sektou bol celkom fajn, aj keď by som pre ňu uvítala aspoň trochu viac priestoru. Záver - Devils due je teda klasická kopírka s pár svetlými miestami. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, nejsem s výsledkem filmu „Zrození ďábla“ ani trochu spokojený. Pro mě je to jen další found footage, které si myslí, že použitím téhle formy natáčení, získá už tolikrát omleté něco nového navíc. Pro mě tím nezískává naprosto nic a já jsem hodinu a půl trpěl něčím, co mě nemá čím překvapit, ale hlavně něčím, co pro mě ani nemá atmosféru a nedokáže mě ani na chvilku vyděsit. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Najprv som mal obavy, ci to nebude strata casu pri tomto filme, pretoze ako to bolo natocene, ma to aj troska odradzalo, ze by som sa pri filme nudil. Moje obavy boli zbytocne a cele prevedenie filmu do pohladu vlastnych oci ma bavilo a bolo to zaujimave vo vyvine deja filmu. Uz samotna tema o tehotenstve, ktore malo komplikacie pocas vyvinu plodu v tele malo slusnu atmosferu a ani zahada okolo podivnych okultistov susediacich vedla nich nevyzerali zle zakomponovani, ale mohli na tom tiez zapracovat viac, aby nevyzerali tak trapossky vo filme postavat na ulici a nic dokopy nerobit, akoby sa im ani nechcelo robit nic. Uz ked sa schylovalo k poslednej stvrtine filmu, tak to nabralo spravne obratky adrenalinu a o nadprirodzene ukazy tiez nebola nudza v podobe demonickeho vycinania, coho bolo dokazom rozbijanie a natrasanie vsetkeho v dome. Skoda, ze toho nebolo pouzite vo filme viacej v tomto druhu besnenia demonika v tele. Urcite by to v tomto ohlade bolo spravne riesenie a film by mal ovela vacsiu atmosferu a o napati ani nehovorim. Ako jednohubka je to prijemne sledovanie, ale ze by som sa k filmu niekedy vratil spat po dlhsej dobe, to by som asi vahal, ci sa to vlastne oplati minut drahocenny cas znovu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)

Reklama

Reklama