Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (141)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nepřichází jen jeden Antichrist, přichází jich mnoho........ Hlavní hrdina si natáčí na ruční kameru bez stabilizátoru svou svatbu a svatební cestu a prý chce natočit vše na co bychom neměli zapomenout. Proč mu to nechci věřit? Páni, to je bomba!!!!! Něco podobného jsem natočil před dvaceti lety na své svatbě. Jen tomu dodám pár dramatických trikových sekvencí, nějakou hudbu a mám to. CITÁT - Cítím z vás smrt............. Strašný a jen kousek stačil abych tomu dal -odpad- Jedna hvězda za odvahu. ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je za finále, které se neslo přesně v tom efektivním duchu jaký mám rád, ale jinak je 79minut před tím nudným a hodně řídkým recyklátem hodně řídkých recyklátů. Kdo nic nečeká, dostane porci Paranormal Activity. Kdo čeká alespoň trochu jako já, udělá si u toho alespoň dobrou večeři. Jednou dvakrát proč ne, ale recyklovat PA pořád dokola, to už je ubohost. Kdy na to ti lidi přestanou chodit, aby se to přestalo pořád dokola točit? ()

Reklama

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Já myslel že u hororu by se měl člověk aspoň trochu bát ... ale asi sem se mýlil. Celé je to takové ... no o zrození ďábla. Do jedné sličné chuděry vypustí ďáblovo sémě, otěhotní a stane se z ní semetrika, co žere jeleny a pohledem vraždí kněze. Pak se narodí malý ďáblík, který jednoho dne zřejmě vyhladí půl planety a je konec. Těch pár laciných lekaček a někdy docela pěkných efektů ale nezachrání film, který je celkově o ničem. 30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Som relatívny fanúšik found footage i satanských terorov, ale Zrodenie diabla ma nijako extra nebavilo. Môžu za to nepríliš sympatickí herci a scenár, ktorý naozaj nemá s originalitou veľa spoločného. Je skôr zlepencom nápadov, ktoré tu boli už X desaťročí dozadu. Za niečo stál snáď iba kňaz v podaní Sama Andersona (Kriteri 2) a likvidácia výletníkov. Prečo teda „až“ 40%? Lebo ako celok to síce bolo neoriginálne, ale vyložene zlé/nudné nie. Málo? Predvčerom som videl Camel Spiders. Nemyslím si ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Taková mega příručka o chování ženskejch zaobalená do alobalu s malým antikristem. Protože jsem k tomuto filmu cítil jisté osobní vazby hlavně ve chvílích, kdy se Zach stará o svou přítelkyni až do úmoru napadlo mě že to vlastně není ani tak horor jako sonda do normálního moderního života. A za to bych dal nejraději čtyři hvězdy neb toto chování přesně film vystihl. Na druhou stranu až tak děsivý to nebylo takže ty hvězdy srážím. Ale pokud nemáte co dělat tak na nedělní sychravý večer je to ideální jednohubka. Pokud tedy ještě najivně nevěříte, že ženy jsou normální a hodné bytosti. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)

Reklama

Reklama