Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Jéééj,tak to bylo hodně příjemné. Jako je přirozené ráno vstát nebo jít večer spát,stejně přirozeně plynou dialogy s Jamesem Gandolfinim. Chlape, Tebe je škoda. Zajímavý námět,který je uchopený opravdu vkusně....jen na paní Dreyfus si musím pořád ještě zvykat, působí na mě tak nějak křečovitě a nežensky....a ředit šampáňo s džusem...to néééé.:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chlap nikdy sám od sebe nepochopí, že žena potřebuje pomoci a žena zase nikdy nepochopí, že její popichování do partnerových slabin jí nepřinese pořádný večerní sex. Podobná životní moudra tento snímek nabízí a přidává jednu perličku, když čerstvě zamilovaná Eva hledá manuál na ovládání svého nového přítele u jeho bývalky. Jsem velký dobrák, takže bych Evě přál, aby do konce života zůstala sama a neničila života podobným sympaťákům jako je Albert, který je "příliš starý na podobné sračky, jako je zlomené srdce." ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, kdy divák se sympatiemi sleduje osud hlavních hrdinů. Bezprostředně po shlédnutí filmů bych nepochybně dal o jednu * více, ale s odstupem několika dní se "nadšení" vytratilo. Ale už jenom pro příjemnou vzpomínku na vloni v Itálii předčasně zesnulého amerického herce J. Gandolfiniho (mj. mafiánský boss Tony ze seriálu HBO "Rodina Sopranů") stál film za shlédnutí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stopercentne pohodová záležitosť, ktorá sa dostane pod kožu aj tomu najväčšiemu a najzarytejšiemu odporcovi amerických rom-comov. Gandolfini nám na sklonku svojej životnej púte nechal krásny klenot, plný obyčajných životných situácií muža v stredných rokoch, kde jednoduchosť je devízou, prirodzenosť znakom nápaditosti, s atmosférou reálnosti a neskreslenosti. Dávam dva palce hore za hercov a dialógy! 85%. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Pohodový, poklidný a nenáročný film. Je až s podivem jakou situaci může život připravit. Aby jste po letech potkali svoji dávnou kamarádku a začali chodit s jejím bývalým manželem? Tak to se může vážně stát pouze ve filmu. Ovšem tvůrcům filmu se povedlo vytvořit to věrohodné a s odlehčeným humorem. Bavil jsem se, dávám tři hvězdy.... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Po vynikajúcich ohlasoch, ktoré získal jej predchádzajúci film Není zač (2010), oslovili Nicole Holofcener dve výkonné osobnosti z Fox Searchlight, ktoré chceli spolupracovať na jej ďalšom projekte. (Pat.Ko)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii ve městech Santa Monica, Los Angeles a na mezinárodním letišti v Ontariu. Točilo se 24 dní. (Terva)

Reklama

Reklama