foto

Julia Louis-Dreyfus

  • nar. 13.1.1961 (58 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Onward
2013 A dost!
Letadla
Making a Scene
2000 Geppetto (TV film)
1999 Farma zvířat (TV film)
1998 Život brouka
1997 Den otců
Pozor na Harryho
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1994 Všude dobře, doma nejlíp
1993 Jackova ukolébavka
1989 Vánoční prázdniny
1986 Art of Being Nick, The (TV film)
Hana a její sestry
Jak chutná černá
Skřítek

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
Epizoda 9 (S07E09)
Epizoda 8 (S07E08)
další epizody (10)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
další epizody (10)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Camp David (S05E08)
další epizody (10)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Last F**kable Day (S03E01)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volební noc (S04E10)
Svědectví (S04E09)
Hlasování (S04E08)
další epizody (10)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
Bednička (S03E09)
Debata (S03E08)
další epizody (10)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
První reakce (S02E08)
další epizody (10)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Úplné zviditelnění (S01E07)
Baseball (S01E06)
další epizody (8)
2011 Terapie online (TV seriál)
2010 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Je čas zmoudřet (S05E21)
Báječní a krásní (S05E20)
Život je změna (S05E19)
další epizody (10)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Live Show (S05E04)
2009 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Začíná to páchnout Vánocemi (S05E11)
Frankenstein (S05E10)
Žádost o ruku (S05E09)
další epizody (21)
Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
The Table Read (S07E09)
The Bare Midriff (S07E06)
další epizody (4)
2008 Web Therapy (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Konec dobrý, všechno dobré (S04E12)
Dodatek smlouvy (S04E11)
Hádej, kdo nepřijde na oběd (S04E10)
další epizody (22)
Simpsonovi (TV seriál)
Sexy koláčky a hlupák v nesnázích (S20E01)
2007 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Radostná událost (S02E22)
Přátelé (S02E21)
Střízlivá svatba (S02E20)
další epizody (11)
Simpsonovi (TV seriál)
Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá (S19E04)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Nehoda (S02E11)
A co Barb? (S02E10)
Mission: Impossible (S02E09)
další epizody (24)
2005 Arrested Development (TV seriál)
My Hand to God (S02E12)
Out on a Limb (S02E11)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Justice is Blind (S01E17)
Altar Egos (S01E16)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
2001 Larry, kroť se (TV seriál) - herec, a.z.
The Massage (S02E10)
Shaq (S02E08) - a.z.
The Doll (S02E07)
další epizody (4)
Simpsonovi (TV seriál)
Zamilovaný Burns (S13E04)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
The Wire (S01E06)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (22)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (20)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (21)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Slave to Fashion (S02E22)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Airport (S04E12)
The Contest (S04E11)
další epizody (23)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
The Alternate Side (S03E11)
The Stranded (S03E10)
další epizody (24)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stock Tip (S01E05)
Male Unbonding (S01E04)
The Robbery (S01E03)
další epizody (4)
1988 Day by Day (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2016 24 Hours of Reality: The Road Forward (TV film)
2015 Live From New York!
2014 Makers: Women in Hollywood
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2008 Speechless (TV film)
2004 Seinfeld Story, The (TV film)
2002 Naqoyqatsi
1999 Saturday Night Live 25 (TV film) - a.z.

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
67th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
The 20th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
2009 61. Emmy Awards (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2008 60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
Stand Up to Cancer (TV pořad)
2007 Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever! (TV pořad)
Inside the Actors Studio (TV pořad)
The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace