Reklama

Reklama

Almost Human

Trailer 2

Obsahy(1)

Pred dvomi rokmi sa Mark Fisher (Josh Ethier) náhle, bez akéhokoľvek varovania stratil v prúde modrého blýskavého svetla. Posledný človek, ktorý ho videl nažive, bol jeho kamarát Seth Hampton (Graham Skipper). V mestečku však dôjde k sérii hrozivých, násilných vrážd a Seth nadobudne podozrenie, že Mark s nimi má niečo spoločné. Je celkom možné, že sa jeho priateľ vrátil spolu s tajomným zlom, ktoré sa skrýva v jeho vnútri a núti ho páchať desivé činy. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Únos, návrat, řežba. Nic důmyslného ani novátorského, ale jen poctivý sci-fi-slasher připomínající báječná osmdesátá. Na nízkorozpočťák překvapivě slušné gore, nekolikrát zafungovalo kouzlo nechtěného (útok torza) a tempo, které díky víc než příjemné stopáži nepolevovalo. Víceméně jsem dostal, co jsem čekal, takže spokojenost. 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmy s mimozemskou tématikou jsou hned v závěsu za zombíkama, co se mé neoblíbenosti týče. Tady se naštěstí nepotvrdily mé obavy a byl jsem ušetřen zelených mužíčků, díky čemuž jsem si dokázal nakonec i docela užít. Počáteční tajemné zmizení sebou přineslo i docela zajímavou atmosféru, kterou potrhl následný Markův návrat mezi lidi. Dokážeme-li překousnout poněkud nezáživné pasáže se Sethem, který na tom není po psychické stránce zrovna moc dobře, budeme odměněni vcelku solidní (průměrnou) krvavou podívanou. Vzhledem k tomu že rozpočet nebyl příliš velký, je asi každému jasné, že efekty nejsou sice prvotřídní, ale dojde i na nějaké to gore, které nebylo vůbec špatné. Asi nejvýraznější postavou je samotný záporák Mark. Na pohled tuctový buran s milým ksichtem, který však po své proměně nejde pro ránu daleko a klidně své oběti sejme čímkoliv, co má zrovna po ruce. Klidně si však vystačí i se svými pěstmi. Jeho oběti však nedojdou klidu ani po své smrti. Mark se totiž postará o jejich „znovuzrození“ a tak se dočkáme nejen slizu, ale i kokonů s překvapením uvnitř. Samozřejmě nesmí chybět ani nahota a poněkud drsnější finále. Někdo může sice namítat, že bylo zbytečně překombinované, ale svůj účel rozhodně splnilo. Almost Human tak určitě nezklamal a kdyby se vyvarovali několika nudnějším pasážím, spokojenost by byla ještě větší. 50% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Skoro člověk, ale naplno zabijácký stroj, který nikoho nešetří. Chválím režiséra i scénáristy za tuhle poctu starým VHS filmům, které v té době brázdily vody domácností. Pocta je dána jak lookem, tak hudbou v pozadí, která je velmi depresivní a také scénářem. Musím také pochválit výborné gore efekty, protože se zde nekoná žádný digifest. A nakonec celkový drive filmu, který neupadá a drží se až do závěrečných titulků. Spokojenost. Sci-fi horor jak se patří. Ps. Zvuky vydávané ufony byly vážně cool. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh se nestal, jen tvůrci si oblíbili filmy - Terminátor, Vetřelec, Věc, Osvícení, Lupiči těl, Vládci loutek ad. Snímek jistě ocení více ti, kdo se již s UFO setkali či byli nedejbože uneseni, přesto i pro fanouška sci-fi se jedná o příjemnou jednohubku. Na začátku je únos mimozemšťany, závěr se promění v pěkný masakr. Jistě, všeho mohlo býti více, ale v záplavě hloupých fantastických filmů je tenhle povedený. Když poprvé Mark v lese zařval, okamžitě jsem si vybavil Věc - scéna s nedokončeným vousáčem na sněhu, kterého upálili... Ustřelené hlavy, podříznutá hrdla, useknuté ruce. Naháněčky, útěky, marný boj. Vše směřuje k čvachtavému závěru, který mě velmi potěšil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedného večera sa Seth stáva svedkom neuveriteľnej udalosti. Na vlastné oči videl mimozemský únos svojho najlepšieho priateľa. Samozrejme, danú historku mu nikto nechce veriť. Až na Setha, sa v malom mestečku všetci s Markovou stratou zmierili. Ten akoby tušil, že jeho návrat sa nezadržateľne blíži. Už to však nebude "on". "Almost human", prostý, jednoduchý príbeh, so štipkou sci fi. Síce bez výnimočnej atmosféry, no zato s "množstvom" skutočne slušných gore scén. Z tohto pohľadu si fanúšik hororu určite príde na svoje - 60%. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama