Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (351)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ještě 15 minut před koncem jsem si říkala, na co se to sakra dívám... jen wtf.. a tomuhle dám snad odpad, budu-li hodná 1*. Nevěsta naprosto otřesná postava, se kterou vůbec nejde sympatizovat, nejlepší kamáradka - naprosto hrozná lhářka - mít s někým aféru, tak se nesložím po první otázce, barmanka - naprosto divní patrona, ženich - totální debil. Ale pak přišel ten úplný konec.. ten krásně realistický konec o tom, že všichni žili nešťastně až do smrti, protože tak to v reálném životě prostě chodí... a to se mi líbilo, takže v závěru 1,5*. ()

otík 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je strašná. Nesmírně dementní a jednání hrdinek je příšerně imbecilní. Jakmile však přijdou na scénu dva chlapi, přeci jen se divák začne bavit. V druhé polovině se tak přeci jen dá trochu mluvit o zábavu. Když si uvědomím, že tohle točil Hřebejk, tak se opravdu na jeho novější filmy nemusím dívat. Prostě se mi to nelíbí. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám si říkat, jestli si náhodou Hana Vagnerová nevybírá tento typ filmů záměrně. Jako obvykle byla tím jediným, na co se dalo dívat (i bez svrchního obličeje), jinak to byla čirá katastrofa s mizernými hereckými výkony, scénářem, proti kterému byla "Žena za pultem" naprostým vrcholem světové televizní tvorby, a humorem hodným i velikána, jakým je Mistr Troška. Víc jak hodina života, kterou jsem mohl využít k mnohem příjemnější činnosti (bušení čelem do zdi nebo zapichování jehel pod nehty). ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečné, uměle natažené, filmově nefunkční. Škoda sympatických herců, to je jediné, co mě mrzí. Odpad, město, smrt bylo někde úplně jinde, proto mě další Hřebejkův sestup na nižší úroveň i trochu překvapil, ale už mě to nějak moc neštve. Tenhle člověk prostě vyhořel, co si budeme nalhávat. Ekvivalent 77 minut prázdného plátna. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to nebo ta nevěsta byla dutá jako bambus? To byla ale blbka k pohledání. Svědek ženicha by měl být opravdu chlap. Na tom budu vždycky trvat, i když nepůjde o mou svatbu. Život přináši i absurdní situace a události, které se nedají snad ani vymyslet. Tenhle film mě v tom utvrzuje. Na divadle tenhle námět funguje asi mnohem lépe. Měl tam zůstat a nebýt převedený na filmová plátna. To mu uškodilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Předlohou k filmu je stejnojmenná divadelní hra, která režiséra nadchla. (jenik71)
  • Klip k filmové písní vznikl v aréně pražské Sparty. (jenik71)

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama