Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevěděli jste, jak se chčije, když si vezmete viagru a on ne a ne jít dolů? Přece se položíte horizontálně nad záchodovou místu a nezapomeňte.. zde přecituji: "your dick must touching the water." Je to vlastně fajná a především zábavná komedie, která však vypráví o nestarších příbězích vůbec.. třeba jakože se dají dohromady kamarád s kamarádkou? 80% amerických komedií. To že si kamarádi navzájem něco slíbí, pak jediný, kdo to vlastně dodržel, je ten od nějž by to člověk nečekal? 70% amerických komedií. To, že borec se nechce vázat, ale nakonec se do dané slečny zamiluje? 99% amerických komedií. A takhle v tom klišé můžu pokračovat, ale pravdou je, že mě to bavilo a herecké obsazení bylo příjemné - teda až na tu Poots, která mi prostě moc nesedla a měla strašné vlasy. "I was gonna make you wait like 40 days or something. - I was gonna make you wait too. Than I realized I'M a dude." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zac Efron mě docela baví. V posledních filmech, kde jsem ho viděl a které byly komediálního ražení, mi to jeho hraní prostě sedí. Neotravuje mě, je vtipný a sálá z něj pozitivní energie, která je mi hodně blízká. I když se film v závěru zvrtne, ta cesta, která k němu vede, mě bavila. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha hloupých filmů o hromadném slibu, který je postupně všemi zúčastněnými porušován, protože je tupý a zpečetěný v lihovém opojení. Nedotažená (rádoby)komedie s romantickým a dramatickým nádechem, kterou lepí dialogy překypující vulgarismy a pubertálně sexuální scény. Opravdu nezáživné a plné nesympatických protagonistů. Vskutku něco, k čemu už se nebudu vracet a při zmínce o Zacu Efronovi se budu křižovat a cákat na sebe svěcenou.. 30% ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem přemýšlela i nad čtyřmi hvězdičkami. Na to, že jsem od filmu moc nečekala, mě docela překvapil. Párkrát jsem se při něm usmála, jednou jsem se dokonce neubránila hlasitému smíchu. Jedná se sice o oddechovku s průměrnými herci, ale musím přiznat, že jsem si nebyla až do konce jistá, jak to celé dopadne. I přesto, že jsem opačného pohlaví než hlavní hrdinové, několikrát jsem se v jejich chování viděla. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná žánrovka, ktorej jedinou chybou je, že je príliš ukecaná. Nie je to ale preto, že by chcela veľa informácií vtesnať do celého filmu, ale preto, že sa snaží pôsobiť strašne cool a nad vecou. Gormican natočil zábavný film, ktorému bohužiaľ chýba snaha o zainteresovanie diváka. Všetci prežívame vo vzťahoch rovnaké, alebo aspoň podobné udalosti, ale svojou snahou byť stále vtipný spôsobuje, že vážne veci nás nechajú chladnými a tie na ktorých skutočne záleží a ktoré menia charaktery nielen mužských, ale aj ženských hrdinov, rovnako. A to zamrzí. Pretože počas celého filmu zaznieva niekoľko krásnych emotívne ladených scén, ktoré mohli z toho spraviť Keď Harry potkal Sally pre nové tisícročie. Bohužiaľ sa to takto zvrtne do vôd priemeru, ale slušného a bez výraznejších prešľapov. Ústredná trojka je sympatická, hlavne Miles Teller znova kraľuje. A dievčatá na spapanie - hlavne Mackenzie Davis. Úprimne by som si vybral pred Imogen Poots Addison Timlin, ale ako sa hovorí proti gustu..., len tam ma film tiež stratil a preto mi najmenej záležalo práve na osude Zaca Efrona. Ale bavil som sa. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno