Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (152)

JohnCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Pro fandy úchylností a pseudoartovek asi ráj na zemi, ale na mě tohle bylo fakt moc. Takhle nechutnej a zvrácenej film jsem snad ještě neviděl. Snímek, kterej se snaží lákat do kina na ty nejlacinější triky a když jsem už jsem začínal mít pocit, že to zas tak hloupé nebude a ona zvrácenost bude mít nějakou hlubší pointu, film mě během pár chvil vyvedl z omylu. Feuchtgebiete je jen hloupá snaha napodobit Larse von Triera. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Celkem divný film. Ta rádoby šokující stránka ve skutečnosti otrlého diváka ničím nešokuje. Horší je to, že film se tváří jako rozverná komedie pro teenagery (ale těžko říci jakého pohlaví). Ti se tak mohou setkat s nahotou, lesbickým sexem, drogovým opojením, masturbací avokádem (vizuálně ovšem velmi nápaditou a jednou z nejlepších scén) a několika celkem slušně pointovanými dialogy. Pak ale přijde bod zlomu, totiž flashback k rodinné večeři s krocanem. To je sice vůbec nejlepší scéna filmu, ve své mrazivé absurdnosti se ale hodí do úplně jiného díla. Konec se pak snaží tento zvrat ospravedlnit nehlubokou psychologií. Ke cti tvůrců ovšem musím říci, že kamera je nádherná, režie se pokusila spojit obě nesourodé části poměrně nápaditě a podařilo se jí to a vrcholem je Carla Juri, která svou Helen zvládla i v těch nejtrapnějších možných okamžicích. Jestli ovšem chcete film, po kterém vám bude fyzicky špatně (a nejen trochu smutno), musíte na něco jiného. Rád bych věděl, jak ovšem dětským hercům vysvětlují, že ještě několik let nemůžou svůj film vidět. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok určite nie je pre každého. David Wnendt patrí k režisérom, ktorí sa neboja kontroverzných alebo citlivých tém. No dokáže ich podať zaujímavým spôsob a tak, že to nikoho neurazí. Aj Vlhké miesta sú také, a to aj napriek tomu, že to miestami bolo trochu nechutné. No vždy to vypálilo aspoň do toho humoru, alebo do zaujímavej myšlienky, len treba nad tým porozmýšľať a nevidieť za tým len tie nechutnosti s kakaním napríklad. Všetko má svoju príčinu, aj to, prečo bola hlavná hrdinka taká "strelená". Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Za prvé to neni ani v nejmenším vtipný film a ani vtipný scény tady nejsou. Za druhý je to taková nuda, že jsem to s obtížema dokoukal. Za třetí hlavní postavy mi vůbec nesedly. Za čtvrtý večně posraná postel o ničem. Vůbec ně nenapadá, co na tom filmu má být vtipnýho. Zlatý Kluci to chtěj taky........... Hlavní hrdinka hnusná jak prdel, její kamarádka to samé. Film je opravdová ztráta času. Už nikdy víc. 0% :( ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Za tu perverzní touhu odhalovat šokantnosti jen pro odhalování šokanstnístí by si to zasloužilo klidně odpad, ale to si ještě promyslím. Srovnat se to dá s aktuální tuzemskou Nepravděpodobnu romancí, oproti které to alespoň drží pohromadě a má nějaký základní smysl. Což je pokrok oproti minulému Wnendtově filmu, který smysl nedával nijak. Tak tedy hádám, že přičítám body za pokrok... zatím 2 a 1/2. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama