Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie,toto nemôže fungovať.Takýto formát rozhodne nedokáže zabojovať o moju priazeň.Spojenie u mňa neznášanlivej Brožovej a naopak zbožňovaného Vašuta je nonsens.Komické situácie-pomenujme ich tak-sú ako vystrihnuté zo života,ale žeby som sa nasmiala,nemôžem povedať.Takže nesplnilo účel ani cieľ,pre ktorý bola relácia vytvorená.1 hviezda za Vašuta. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co je jednoznačně pozitivní, to je nadšení s jakým se dvojice Brožová - Vašut a Pogodová - Suchařípa navzájem špílcují, případně uvádějí třetí osoby do rozpaků. Ale bohužel je to celé neživotné, a leckdy jednoduše předvídatelné, protože jde v podstatě o letité manželské anekdoty, porůznu řazené do delších nebo kratších pásem. Někdy se totéž těsně po sobě variuje, což je dost riskantní podnik - přesně podle stylu experimentů páně Procházkových s vkusem českého diváka (viz třeba improvizační TV show-soutěž, jejíž jméno už jsem zapomněl...). Nutno ale říct, že místy jsem se opravdu pobavil - naneštěstí v poměru k celku toho dobrého bylo příliš málo. Za málo peněz... dost kolísavé množství muziky. 50%, a to jsem, jak se dívám okolo, opravdu grand:) ()

Reklama

Hansk75 

všechny recenze uživatele

Tahle stránka je plná pokrytců. Já netvrdím, že je to geniální, přehnaně vtipné nebo originální, ale tolik odpadů? Kdyby u popisku bylo namísto "Česko" "Velká Británie", tak by to byl rázem jeden z nejlepších seriálů, čistě geniální suchý humor a tak dále a tak dále... Na víc než na 2* to asi nemá, ale tolik odpadů? ... ()

nikabela 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina,a celkem nechápu,oč se tady režisér snažil.Tak trapné dialogy se neobjevují často a přišlo mi že i ústřední dvojici bylo blbý přeříkávat některé věty. V célém dílu se objevily asi tak dvě vtipné věci,a to i přesto,že to má být komedie. Vašutovi bych možná i některá slova sežrala,ale Brožová je opravdu špatná,hoodně špatná herečka. :-/ ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Já ty dva nemám už dávno rád. Ona je stárnoucí zlatokopka a on je směšně se stylizující macho. A ani jeden z nich neumí moc hrát, což v kombinaci s jejich charaktery, které ztvárňují v seriálu (ona hysterická naivka a on cynický blbec), je obzvlášť výživné. Podíval jsem se ve slabé masochistické chvilce na dvě epizody, a přirozeně jsem nečekal, že to bude nějaký výkvět zábavy, ale ta opravdová pokleslost, pod kterou se podepsal Antonín Procházka, je skutečně tristní. Dokážu si představit, že se k téhle sračce všichni dotčení propůjčili pro prachy, ale neumím si představit, že by se za to nestyděli. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama