foto

Jana Postlerová

  • nar. 1943
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
2000 Der Lebensborn - Pramen života
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Žena v kleci (TV film)
1995 Zlatník Ondra (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
Křivda (TV film)
Mimořádný případ (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
U nás doma (TV seriál)
Vzestup po šikmé ploše (TV film)
1987 Hrající deštník (TV film)
Víla Lucie (TV film)
Za svědka půjde počítač (TV film)
1986 Préférence (TV film)
1985 Půlnoční divočák (TV film)
Tvář za oknem (TV film)
Velké sedlo (TV seriál)
1984 Kočár pro princeznu (TV film)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Jaro (E03)
Zima (E02)
Podzim (E01)
1982 Bráškové (TV seriál)
1980 Jíška (TV film)
1979 Tybys (TV seriál)
1977 Stíny horkého léta
1975 Kamenný řád (TV seriál)
1972 Etuda (studentský film)
Straussovský dekameron (TV film)
1971 Francouzská opereta mimooffenbachovská (TV film)
1970 Papá Offenbach (TV film)
Země úsměvů a snů (TV seriál)

TV pořady

1985 Srdce tepe v operetě (TV pořad)
1984 Je to jen sen... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace