Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (168)

plakát

Portál (2023) odpad!

Nuuudaaaa. Táhlo se to strašně. Těšil jsem se na fajn oddychovou fantasy s CH. Waltzem a dostal jsem něco strašně, ale strašně nezáživného... Sotva jsem to dokoukal. To se mi často nestává...

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Converse a NBA Whaaat? Netušil jsem... V pohodě konverzační filmek. Duo Affleck a Damon skvělé.

plakát

Grand Prix (2022) 

Chtěl jsem si udělat hezké české filmové odpoledne a po dokoukani Párty Hárder jsem si výrazně spravil chuť. Celkem v pohodě film, jen ten Štěpán Kozub mi pořád nějak nesedí, přijde mi to všechno strašně na sílu.

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Sorry, ale já v tom onu mockrát zmiňovanou super vtipnou komedii nevidím. Je to amatérský a trapný. Současných 72% je úlet!

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) 

Mezi 2* - 3*, ale dám nakonec tři hvězdy pod podmínkou, že další díly už nebudou následovat. To, že bude toto pokračování hojně kopírovat jedničku, jsem tak nějak čekal (větvičky, kamínky, skřeky, nářek,...) a ve finále mi to ani nijak zásadně nevadilo. Konec v chatě je už takovej fádní... Voodoo scéna byla fajn. :)

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Ačkoliv nejsem cílová skupina, i tak jsem se ocitl na půlnoční premiéře. Oceňuji, že jsem po brzkém ranním vstávání a celkem náročném dni v práci neusnul. Bylo zde pár vtipných momentů, ale nemohl jsem se zbavit pocitu, že se film stále motá na jednom místě. Eddie Redmayne je sice fajn, ale už se mi lehce okoukává... Stále hraje dokola to samé, stejné pohledy, grimasy, pohyby tělem... Neberu to jako vyhozené peníze za lístek, nicméně doma na DVD/BR si to nepustím a na pokračování se do kina taky nepohrnu. Nutno ale podotknout, že většina věrných fanoušků (v sále s sebou měli různé rekvizity) odcházela nadšená. ***

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Dohromady proti tomu člověku nic nemám, naopak má i tak trochu můj respekt... Upletl z hovna bič a to se povede málo komu. Nicméně na této stránce hodnotíme kvalitu filmu a tento dokument se určitě nezapíše do mé topky... Ale tak dvě hvězdy by to asi sneslo... Ať se daří, Patriku.

plakát

Divoká dvojka (2015) 

Sofíi jsem si oblíbil v seriálu Modern Family, Reese je.... - prostě Reese. A tenhle film je strašná kktina...

plakát

Mimoni (2015) 

Jenom roztomilost mi u animáků již nestačí. Původ mimoňů (což ostatně obsahuje trailer) je zábavná část, ale pak už to za moc nestojí.

plakát

We Are Still Here (2015) 

Všechny Insidiousy, Sinistery, Anabelle a bůh ví, co ještě se můžou jít vycpat... Už ani nepamatuji, kdy naposledy jsem viděl dobrej horor, u kterého jsem vydržel sedět a ani nedutat. Třikrát sláva a za odměnu v rámci žánru dávám pět hvězd.