Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Chlapík s hrubými perami v hlavnej úlohe mi šiel svojim zjavom a chovaním spočiatku dosť na nervy (hlavne ma sral asi najviac kôli tomu, že mi neustále pripomínal svojim ksichtom Rhys Ifansa, ktorý by mi tam sekol oveľa viac), ale po čase som si naňho zvykol a nevedel som si predstaviť v úlohe Raya Jenkinsa nikoho iného. Pre mňa rozhodne nečakané a príjemné prekvapenie... ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte to, po lahodné večeři si hříšně dopřejete ještě jednu mističku výtečného francouzského dezertu Brulée Amylon se sice decentní, leč i přesto chuťově intenzivní vrstvou karamelového přelivu a posléze v poklidu ulehnete do své načechrané lóže plné omamných vůní vodního jasmínu a pomerančových květů, abyste si mohli dopřát nenáročnou lehkou komedii a spokojeně usnout. Ovšem puštěný film vám sladký dojem z perfektního večera tak trošičku znechutí, protože se tam bez zastavení slintá, krvácí, chčije, blije, sere a všemožně vytéká! Pan režisér a současně i scénárista asi sám nejlépe věděl, jak přesvědčivě zahrát žraní vlastních hoven, neboť se v dětství na školních záchodech těchto soukromých akcí nedobrovolně účastnil, proto nezapomněl sám sebe skromně obsadit také do hlavní role. A protože chudák nebohá vypadá, že mu ksicht pošlapalo zuřivé stádo genetických vad, a že zašukat by mu v zoufalosti nedala ani obézní slepá nymfomanka s paradentózou, trapná australská exhibice se záhy mění na degutantní mistrovství světa ve vytékání tělních tekutin. Bylo by ode mě pokrytecké se někomu vysmívat za vzhled, neboť sám vypadám jako nagelované sloní hovno ve flanelce, ovšem jednou za čas si někým nahlas zapohrdat je stejně uklidňující, jako na venerologii zjistit, že jste si kožní HIV exantém na levé paži spletli s flekem od marmelády ze snídaně. Nejsem žádná padavka, protože náš knižní klub impotentních loserů pravidelně pořádá nejrůznější fekální seance, ovšem jakožto veřejnému činiteli správných rozhodnutí mně nezbývá, než vás před touto nudnou odpornou velepičovinou ochránit poctivým odpadem! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký příznivce amerických (a tedy ani australských) fekálních komedií, no ale... Ale když ona je právě australská fekální komedie asi trochu něco jiného, než fekální komedie americká. Vlastně to koneckonců ani není jen o těch fekáliích. Takže jsem se pobavil a zasmál a chtěl jsem dát dokonce čtyři, ale po chvíli přemýšlení jsem usoudil, že na moje čtyři to přece jenom není. Ovšem film má dvě velká pozitiva - jednak herce (asi nejvíc mě bavil kníratý policajt Weaving), druhak obsahuje jednu nezapomenutelně nechutnou scénu. A jako bonus něco australských reálií a australského humoru. To už je myslím několik dobrých důvodů, aby se mi tenhle film nevykouřil za pár dnů z hlavy, jako třeba nějaké nejmenované akčňáky se Stathamem nebo Reevesem. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím proč jsem hodnotila třemi hvězdami, protože těžko dokážu popsat, co ve mě tenhle film vyvolal. Rozhodně je to dost nechutné a nebýt toho závěru asi bych to viděla na víc slabší průměr. Rozhodně oceňuju odhodlání hlavního hrdiny. A taky oceňuju fakt, že film, který řeší jednu a tu samou věc 103 minut, celkem dokázal udržet pozornost. Celkem. =) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

S trochu táhlým úvodem a hlavním kurýrem, s lookem duševně méně svěžího jedince. To jsou však jediné dvě slabiny tohohle napínáku, kde ceý svět stojí na tom jak udržet stolici. Jinak je to totiž plné moc povedených scénaristických kousků, gest, zápletky a obzvlášť fizlácké sebranky, která má styl jako blázen! ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama