Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku dosť nezáživné, ale to som ešte netušil aký skvelý spád to potom naberie a aká parádna zápletka na mňa čaká. Škoda, že ten začiatok pôsobil tak nevýrazne, ale tak našťastie to potom ďalší priebeh pekne vynahradil. Ray bol fakt riadna naivka, ale počas toho procesu si dokázal pripraviť pekný plán. No aj tak mi celá tá "vyšetrovacia väzba" prišla pritiahnutá za vlasy. Ale bez toho by tento film nemal žiadny poriadny spád. Jedno tomu však treba uznať, a to najmä tú originalitu, ktorá napriek mnohým nechutným scénam bola hlavným tromfom celého filmu. A ten koniec... skvelý! ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Docela dokonalá sračka. SPOILER - Príbeh zobrazuje mrzkého Raya, ktorý je tzv. "naivný chudák", ktorý sa nechá nahovoriť kamarátom z detstva na pašovanie drog. No už od počiatku je zrejmé, že to nedopadne akosi chválihodne, ba až s vysokou dávkou dementnosti.... (či neprofesionality pri pašovaní?) Nezvyme si to ako chcete, jednoducho a skrátka celý film sa točí v jednej motelovej izbe, za účelom vysratia sa do záchodu so železným sitkom. Naivný pašerák robí čo môže, aby nepoputoval priamo do väzenia, tak v sebe zadržiava kondómy s drogami viac ako 10 dní. Pozrite si sami :) ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

To je opravdu divnej film. Pašerácký úvod je skutečně jen takové krátké nadechnutí, jádro filmu spočívá v tom, že se Ray válí na posteli v hotelu a odmítá se jít vyfekálovat, zatímco jej sleduje parta policajtů, kteří si přejí opak. Je to skutečně bizarní a taky dost nechutné (Ray neváhá svá lejna v jednom záběru i pojídat a to je vážně příliš). Síla tohoto filmu však není v příběhu, nýbrž v hercích. Ostřílený Hugo Weaving předvádí fenomenální výkon v roli cynického a násilnického policajta, zatímco Angus Sampson v titulní roli skutečně vypadá jako dokonalý blbec a vzhledem k tomu, že si celej film nejen napsal ale i zrežíroval, tak to asi vážně bude divnej týpek. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tato roztomilá kolonoskopická sonda do Háčkem stimulovaných střevních pochodů mimořádně oslizlého ptakopyska evidentně rozdělila diváky na dva tábory. V tom prvním bivakují upjatí pičusové, co za všech okolností zásadně vždy jen „kakají“, i když u toho ukrutně smradlavě a hlasitě prdí, jejich rajsky rudé obličeje při tom brázdí usilovně odpudivé grimasy, sračky jim lítají po celé míse, Brís na poličce z posledních sil komaticky lapá po dechu věda, že tenhle yperidový útok prostě nezvládne, ani kdyby ze sebe najednou vycákal veškerý svůj levandulový obsah, a hajzlová štětka se zděšeně krčí v koutě v obavách, kdo že to nakonec zase bude muset uklízet ten šosácký bordel zpět do zářivého lesku dokonale hygienické sanitární keramiky maloměšťácké toalety. Tyto kokotí entity, nevnímajíce nic okolo, se pak jen slepě otřepou odporem nad slovem „hovno“, protože „slušní lidé“ přece výhradně vylučují stolky a jiný košer nábytek, urychleně vytěsní ten nepříjemný zážitek z müsli a pokrytecky se vrátí do provoněného světa rozkvetlých alpských luk, na nichž se s rozkokošným třepotáním prohánějí pestrobarevná hejna buzerantských motýlků. Tábor druhý pak obývají rozumní a charakterově nepokřivení kempaři, co se nestydí uvolněně, slastně a naprudko se živočišně vysrat i na té alpské louce a následně se od srdce zasmát extravagantním tvarům svých exkrementů, v nichž žertovně dodělává pár zasraných baboček, co nestihly včas odletět. Ti pak zajisté plně docení tuto scenáristicky a dramaturgicky vymazlenou, neotřele zábavnou a ve všech partech fantasticky zahranou klokaní hnědou komedii, zaobírající se až šejxpírovským dilematem „Srát či nesrat?“, když vám v případě sraní hrozí deset let natvrdo. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Když od začátku vehementně fandíte policajtům a poprvý v životě přejete nějakýmu pašerákovi, aby si to všecko odseděl i s úrokama v tý nejhorší zesraný díře (pun intended), asi je něco špatně. Hlavně v případě, že to dopadne tak, jako tady. (1-2*, ale těch 103 minut života mi nikdo nevrátí, proč se vždycky nechám ukecat k nějaký debilině, radšej knihu) ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama