foto

Angus Sampson

  • nar. 12.2.1979 (41 let)
    Sydney, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Next Goal Wins
2018 Benji
Insidious: Poslední klíč
Winchester: Sídlo démonů
2015 Insidious 3: Počátek
Now Add Honey
Šílený Max: Zběsilá cesta
2014 Pašerák
2013 Blinder
Insidious 2
Válka magazínů (TV film)
2012 Pohřbeni zaživa (TV film)
Sto krvavých akrů
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2010 Insidious
Legenda o sovích strážcích
Pop
Summer Coda
2009 Max a maxipříšerky
The Last Supper
2007 King, The (TV film)
Rats and Cats
2006 Kokoda
Legendy zeleného trávníku
2005 Ty a tvůj pitomej kámoš
2003 Fat Pizza
Propad do temnot
Razor Eaters
Referees, The
1999 Smile & Wave
1998 Dags

TV seriály

2019 Les Norton (TV seriál) - vyp.
Day of the Gecko (E10) - vyp.
Misery at the Selebo (E09) - vyp.
Bush League (E08) - vyp.
další epizody (10)
No Activity (TV seriál)
Kasprowicz v. Haldeman (S03E06)
Leon's Retirement Party (S03E05)
Death Knock (S03E04)
další epizody (6)
Živí mrtví (TV seriál)
The Calm Before (S09E15)
Chokepoint (S09E13)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Vše, co jsme našli (E10)
Ikarus (E09)
Znovuzrození (E08)
další epizody (10)
2017 Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Verite (S02E09)
Karma Chameleon (S02E08)
další epizody (10)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
další epizody (10)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
další epizody (9)
2014 Party Tricks (TV seriál)
2013 Insidious: Spectral Sightings (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Dog Eat Dog (S01E06)
2002 Short Cuts (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Librarians in Profile (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Pašerák
2009 The Last Supper

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Pašerák
2009 The Last Supper

Producentská filmografie

Filmy

2009 The Last Supper

Host

TV pořady

2003 Greeks on the Roof (TV pořad)
2000 The Big Schmooze (TV pořad)