Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (908)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Film je sice pnej vtipů, který jsem už někde viděl, neoplývá zrovna originálnim námětem, je plnej klišé a ke konci sklouzává k moralizování, ale po delší době jsem se u nějaký komedie taky pro změnu zasmál. Tady se prostě povedlo poskládat hodně věcí, který zaručeně budou fungovat, a zabalit to do takový obyčejný romantický komedie. Ale ten film si na nic nehraje, je to taková nenáročná podívaná a mě to bavilo. A třeba taková návštěva u lidí na podpoře byla geniální. Na to, že je to německej (tureckej/albánskej?) film, tak je to opravdu hodně dobrý. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Konfrontace kriminálníka se školním prostředím má sama o sobě obrovský komediální potenciál. Na jeho plné vytěžení je ovšem kromě sympatického obsazení potřeba opravdu dobrý scénář a režie. A tyto dvě klíčové složky jsou zde bohužel na velmi průměrné úrovni. Mezi německými komediemi (tohle slovní spojení je pro mě skoro oxymoron) je to ale samozřejmě jednooký král mezi slepými.... 60 % ()

Reklama

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečné euromyšlenky v sranda konceptu a ocením jen jednu z nich - zaměstnávat ve školství propuštěné mukly, podmínkou dokončená základka, víc netřeba, protože kdo se chce při současné úrovni skutečně něco naučit, pak jedině samostudiem... 42 minut - můj strop, s jedinou možnou reakcí na děj, dialogy a herecké výkony - fakjů, pane učiteli! A jako bych několikrát zahlídla Sagvana Tofiho, hergot! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená německá komedie. V jednoduchosti je krása a tento film si zřejmě najde své cílové diváky. Když opomenu ten přeslazený glückliches Ende, tak není téměř nic k vytknutí. Snímek si na nic závratného nehraje a sype jednu parádní hlášku za druhou. Nasmál jsem se vážně do sytosti. Herecky mě snímek taky nijak neiritoval. Nevybavím si lepší německou komedii. Tohle se vážně extrémně vydařilo. Navíc jsem si mohl vyzkoušet, co všechno z němčiny už se mi podařilo zapomenout. Naštěstí tu byly čobolácké titulky, bez kterých bych se rozhodně neobešel. Docela mě udivuje, že se zde nashromáždilo tolik negativních ohlasů. Každému muselo být jasné do čeho jde. Typický německý humor. Buď ho máte rádi, nebo ho rádi nemáte. Je to stejné jako s německým pornem. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

To, co čekáte, taky dostanete. Tedy bláznivou jízdu ze školního prostředí, plnou hlášek, vulgarismů a jako bonus našlapaný soundtrack. Mačo frajerství M´Bareka tady přerůstá hranice Německa a jeho charisma staví filmu pevné základy. Němci se konečně zbavili zatuchlého 90´ looku, s filtry si vyhráli jako kdyby šlo o minutovou reklamu a přes delší stopáž diváka nenechají vydechnout. Naprosto zasloužené umístění v červených číslech. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Po skončení záverečných titulkov je možné sledovať nevydarené scény. (vander19)
  • Když Zeki (Elyas M'Barek) poprvé vejde do třídy 10 B, je tabule zavřená, avšak v dalším záběru je otevřená a je na ní sprostý obrázek. (LERw!g)
  • Keď Zeki Müller (Elyas M'Barek) v závere volá s prostitútkou, tak na mobile spoločníčky jasne vidieť, že nikam nevolá. (domco10)

Reklama

Reklama