Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (907)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

U první půlky jsem málem usnul a ta druhá mě pro změnu fascinovala. Nádherný příklad toho, jak dokáže jedna, dvě písničky změnit absolutně názor na film. (viz. Let Her Go, Pumpin Blood). Fakjů pane učiteli je taková kvalitnější odpověď z Evropy na Zkaženou úču. ___ (Jiráskovo divadlo, Nový Bydžov) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Němci mě mile překvapili tím, jak dobře dokázali tuto komedii vystavět. Příběh je jednoduchý a značně předvídatelný, avšak dovede vtáhnout, čemuž napomáhá nejen skvělý soundtrack, ale také ústřední herecká dvojice. Humor je tu místy trefný a zdařilý, jindy spíše trapný, ale jako celek tento snímek funguje dobře. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nemci to šmrncli hollywoodom, z ktorého si zobrali ten lepší príklad a prekvapenie je na svete. Jednoduchý námet, ktorého obmena tu bola už nespočetne veľakrát slávi úspech. Samozrejme ten by sa nedostavil bez podarenej ústrednej dvojice a najmä množstva a množstva vedľajších postáv, vďaka ktorým film nenudí, charaktery sú rôznorodé, fungujú a tak nieje núdza o nápady a dôvtip. Zo začiatku to trošku smrdelo kameňákovským prívalom vtipov, potom sa však k slovu dostal aj scenár a situačná komika zabodovala. Naozaj to celé skvelo fungovalo a počas celého filmu som si neuvedomil, že pozerám film z krajiny steeloviek a horských doktorov. 80%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Z NÁS UČITELŮ, SI PO CELÝ ROK DĚLAJÍ BLÁZNY. OBČAS JE JIM TO TŘEBA VRÁTIT."... /// Škola plná netvorů si nikoho lepšího, než kriminálníka nezaslouží. Ovšem i tenhle týpek potřebuje trochu poučit… Tohle se bude líbit! Je to dostatečně sprostý a jednoduchý. Dramatično Nebezpečnejch myšlenek střídá ftip (nebo pokusy o něj), a tak v podobě mladýho pomocnýho učitele dostává konkurenci spíš Zkažená úča. Navíc je tu kopa morálního ponaučení. Ovšem nevím, nevím teenageři, jestli přesvědčíte bábu a dědka, že maj zapomenout na boudu, která položila základ života zase jim. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zavřenej jsem byl, ale prezident bejt nechcu. 2.) Páč nejlepší úča je chlap! 3.) Thx za titule ,,majo0007“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

To, co čekáte, taky dostanete. Tedy bláznivou jízdu ze školního prostředí, plnou hlášek, vulgarismů a jako bonus našlapaný soundtrack. Mačo frajerství M´Bareka tady přerůstá hranice Německa a jeho charisma staví filmu pevné základy. Němci se konečně zbavili zatuchlého 90´ looku, s filtry si vyhráli jako kdyby šlo o minutovou reklamu a přes delší stopáž diváka nenechají vydechnout. Naprosto zasloužené umístění v červených číslech. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • V jedné ze scén žáci se Zekim (Elyas M'Barek) dělají při výtvarné výchově "Wholetrain". Wholetrain (2006) je film, ve kterém Elyas M'Barek také ztvárnil hlavního protagonistu. (ČSFD)
  • Keď Zeki Müller (Elyas M'Barek) v závere volá s prostitútkou, tak na mobile spoločníčky jasne vidieť, že nikam nevolá. (domco10)

Reklama

Reklama