Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (241)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, pro kterou cílovou skupinu byl film American Ultra určen. Pro huliče? Pro fanoušky akčních filmů, nebo možná pro fanoušky konspiračních teorií? Při sledování snímku jsem měl dojem, že to neví ani sám režisér, který nám podává zmatenou směsici filmového odpadu, průměrných vtipů a hereckých výkonů. American Ultra je dalším snímkem, který v rozsáhlé bažině průměrných filmů zcela zapadne, přičemž po něm po pár letech neštěkne ani pes. ()

Ouwen

všechny recenze uživatele

50% - Sympatické hlavní duo, Stewartová je fakt kočka a Eisenberg paroduje sebe samého, má dobré hlášky a dokonce v akci si vede solidně. Zbytek mne nezaujal - akce požehnaně, Rko a nejlépe si vedou souboje, výtečná choreografie, mají minimum střihů, dobré úhly kamer, chvaty jde vidět a u toho odzbrojování mi štěstím slzil zrak. Pěkný vizuál, suprová hudba. Jen mne to nějak moc nebavilo, i přes adekvátní tempo se to nějak táhne a spousta dialogů mi trhala uši. Asi takhle, zlatej střed. :-) ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

A já si bláhově myslel, že by z American Ultra s trochou toho štestíčka mohla být celkem fajn zábava a částečně i nový kult v žánru huličských komedií (to byla hodně přehnaná očekávání). Nic zde nefunguje, film neví čím chce být a prolínání jednotlivých žánrů je slušně řečeno na prd. Výsledný efekt téměř nulový. Eisenbergovi věřím že takhle neherecky hraje, ale prostě Kristen Stewart vypadá jako levná napodobenina Kurta Cobaina s pro ní typickým jednotvárným výrazem. Ztráta času. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je neskutečný mišmaš, kde se může stát opravdu všechno!! :D :D Kristen a Jesse jako pár mi skvěle pasovali :) Milovaný Topher jako namyšlený šéf, který se ale lekne při každém výstřelu a Bill Pullman, který tomu všemu velí...no, čekala jsem trochu něco míň šíleného a krvavého. Ok - nápady na smrt byly velice originální. Duchaplné debaty mezi zamilovaným párem - wau....:D :D Ale celkový dojem dost zmatený a vlastně - klidně se tam všichni zabijte :D ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem asi čekala, že se u komedie (parodie? nebo to bylo myšleno vážně?) zasměju víc, ale nějak se to nekonalo. Zase abych nelhala, párkrát jsem se zasmála, ale teď už si upřímně nevzpomenu čemu. Navíc můžu říct, že jsem půlku filmu nechápala o co jde, pobíhali tam agenti CIA (jeden divnější než druhej) a furt mluvili o něčem, co nedávalo smysl. Když jsem teda konečně pochopila o co jde, tak musím konstatovat, že podobný námět by se dal udělat mnohem líp a mohlo by to být mnohem vtipnější. Ale co už. Jesseho a Kristen mám ráda a dívala jsem se hlavně kvůli nim. Nemůžu vyloženě říct, že bych se u toho nudila, ale čekala jsem něco trošku lepšího. 3* ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Jessemu Eisenbergovi napadlo, že by měl mít ve filmu dlouhé vlasy. Nemyslel si totiž, že by se postava Mikea starala o nějaký sestřih. Nakonec nosil dlouhou paruku. (Ajjinka)
  • Natáčení probíhalo v New Orleans a jeho okolí po dobu 43 dní. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama