foto

Connie Britton

  • nar. 6.3.1967 (52 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Connie se narodila 6. března 1967 v Bostonu, Massachusetts a její pravé jméno je Constance Womack. Její otec byl fyzik. Když jí bylo sedm, tak se přestěhovala do Lynchburgu ve Virginii. Poté co absolvovala v roce 1989, se přestěhovala do New Yorku. Jméno Britton, po svém bývalém manželovi, používá jako umělecké jméno.

Connie se ráda věnuje dobrovolnictví, ale také józe a pěší turistice. Studovala čínštinu v Pekingu a specializovala se na asijská studia na Dartmouth College. Dřív měla za spolubydlící Lauren Graham. V roce 2008 se stala veganem.

Zahrála si velkou roli v seriálu VŠICHNI STAROSTOVI MUŽI, kde hrála Nikki Faber. Objevila se i v seriálu 24 HODIN, kde si zahrála hospodyni a přítelkyni Jacka Bauera. Zahrála si i v hororu THE LAST WINTER.

Podařila se jí jedna zvláštnost, v roce 2004 si zahrála ve filmu SVĚTLA PÁTEČNÍ NOCI, kde si zahrála manželku hlavního trenéra. O dva roky později přišla nabídka na stejnou roli ve stejnojmenném seriálu FRIDAY NIGHT LIGHTS.

V roce 2010 si zahrála malou roličku ve filmu NOČNÍ MŮRA V ELM STREET. V hororovém prostředí se jí asi líbí, protože v roce 2011 začala natáčet AMERICAN HORROR STORY.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 By Virtue Fall
The Mustang
2018 The Land of Steady Habits
2017 Professor Marston & the Wonder Women
Večeře s Beatriz
2015 American Ultra
Já, Earl a holka na umření
2014 Co by kdyby
2013 Když andělé zpívají
The To Do List
2012 Hledám přítele pro konec světa
The Fitzgerald Family Christmas
2011 Conception
2010 Noční můra v Elm Street
2009 Ženy v nesnázích
2006 Lather Effect, The
The Last Winter
Three Days in Dublin
2005 Special Ed
The Life Coach
2004 Looking for Kitty
Světla páteční noci
2001 Child Star: The Shirley Temple Story (TV film)
Pekelná kuchyně
The Next Big Thing
1998 Neohlížej se
1996 Úniková klauzule (TV film)
1995 The Brothers McMullen

TV seriály

2019 Smilf (TV seriál)
Surrogate Mothers Inspire Loving Families (S02E03)
Sorry Mary, I'm Losing Faith (S02E02)
Sh*t Man, I've Literally Failed (S02E01)
2018 Dirty John (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
One Shoe (E06)
další epizody (8)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Úplně nové já (S01E10)
V pasti (S01E09)
Karma je mrcha (S01E08)
další epizody (10)
Nashville (TV seriál)
New Strings (S06E01)
American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
2017 Smilf (TV seriál)
Chocolate Pudding & a Cooler of Gatorade (S01E06)
Run, Bridgette, Run or Forty-Eight Burnt Cupcakes & Graveyard Rum (S01E05)
1,800 Filet-O-Fishes & One Small Diet Coke (S01E02)
další epizody (4)
Nashville (TV seriál)
Reasons to Quit (S05E22)
Farther On (S05E21)
Speed Trap Town (S05E20)
další epizody (21)
Americký táta (TV seriál)
A Whole Slotta Love (S14E08)
2016 American Crime Story (TV seriál)
100% nevinný (S01E04)
Z popela tragédie (S01E01)
Nashville (TV seriál)
The Wayfaring Stranger (S05E01)
Maybe You'll Appreciate Me Someday (S04E21)
It's Sure Gonna Hurt (S04E20)
další epizody (12)
2015 Nashville (TV seriál)
We've Got Nothing But Love to Prove (S04E10)
Three's a Crowd (S04E09)
Unguarded Moments (S04E08)
další epizody (22)
2014 Nashville (TV seriál)
First to Have a Second Chance (S03E10)
Two Sides to Every Story (S03E09)
You're Lookin' at Country (S03E08)
další epizody (22)
Griffinovi (TV seriál)
Brian the Closer (S13E04)
Baking Bad (S13E03)
2013 Nashville (TV seriál)
Tomorrow Never Comes (S02E10)
I'm Tired of Pretending (S02E09)
Hanky Panky Woman (S02E08)
další epizody (23)
2012 Nashville (TV seriál)
Where He Leads Me (S01E08)
Lovesick Blues (S01E07)
You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave) (S01E06)
další epizody (8)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Zrození (S01E11)
Hříchy minulosti (S01E10)
další epizody (12)
Světla páteční noci (TV seriál)
Always (S05E13)
Texas Whatever (S05E12)
The March (S05E11)
další epizody (6)
2010 Světla páteční noci (TV seriál)
Perfect Record (S05E07)
Swerve (S05E06)
Kingdom (S05E05)
další epizody (13)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
In the Bag (S04E07)
Stay (S04E06)
The Son (S04E05)
další epizody (9)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
A Hard Rain's Gonna Fall (S03E11)
The Giving Tree (S03E10)
Game of the Week (S03E09)
další epizody (17)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)
Seeing Other People (S02E08)
Pantherama! (S02E07)
další epizody (21)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)
Full Hearts (S01E09)
Crossing the Line (S01E08)
další epizody (10)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S05E06)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
Day 5: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S05E04)
další epizody (6)
2003 Lost at Home (TV seriál)
2001 The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Gone Quiet (S03E06)
Ways and Means (S03E03)
Manchester: Part 2 (S03E02)
další epizody (4)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sbohem, 2. část (S04E26)
Sbohem, 1. část (S04E25)
Citová pouta (S04E24)
další epizody (14)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin na večeři (S04E12)
Mustang Mikey (S04E11)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)
další epizody (26)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Opičárna (S03E12)
Hrdina okamžiku (S03E11)
Krocan nad krocany (S03E10)
další epizody (24)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zázrak na 34. ulici (S02E12)
Koně se také střílejí (S02E11)
Rodinná záležitost pokračuje (S02E10)
další epizody (24)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Křížovka (S01E12)
Psí odpoledne (S01E11)
Soutěž (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2018 Amerika po roce 2000 (TV seriál)

TV pořady

2019 The 76th Annual Golden Globe Awards (TV pořad)
2018 The 70th Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
Katie (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2006 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace