Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (172)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sparks vždy doručí. Osudovou lásku vidí za každým kanálem, zamilovaní se setkávají výhradně na kýčovitých místech, lidi dělí na hodné a zlé, pro větší prožitek musí zemřít dítě a každý druhý tam ze sebe sype životní moudra na počkání. Dvě časové osy vyprávění alespoň dávají pocit, že se jedná o něco nadprůměrného, i když předvídatelnost je ve zlomových momentech až komická. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Pěkný romantický příběh se zápletkami jako z telenovely. Od počátku jsem trochu bojoval s tím, že do rolí mladé a starší verze Dawsona byli obsazeni typově odlišní herci, ale v průběhu sledování jsem se s tím tak nějak smířil. Líbilo se mi postupné odkrývaní detailů z minulosti, které citlivě pomáhaly pochopit aktuální vztah mezi postavami. Závěr byl popravdě spíše zklamáním. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé romantické dílo u kterého nezůstane jedno oko suché! Příběh Amandy a Dawsona začal na střední škole, kdy se do sebe bezhlavě zamilují. On s chudé týrané rodiny, ona s bohaté s postavenými rodiči. Když uteče Dawson z domu, nalezne oporu a bezpečí u staršího samotáře Tucka, který přišel o ženu a ujme se ho. Prožívá s Amandou krásný románek, který se jim vryje opravdu hluboko pod kůži. Jednou se však Dawsonova zlá rodina vrací, zničí celou zahradu a Tucka bezhlavě zmlátí. Dawson se jede pomstít s puškou v ruce, ze které vyjde rána na jeho kamaráda, který zemře. Všichni si jdou sednout do vězení, Dawson dostává 8let a tím to mezi nimi končí. Shledání se dočkají po 21letech kdy se sejdou na pohřbu Tucka a postupně odkrývají pravdu, skryté touhy a znovu zamilování... Konec je velmi smutný a představa toho, že člověk konečně dostane šanci napravit co nevyšlo a toho druhého zastřelí a jeho srdce dostane Váš syn, je zdrcující! Občas by mě zajímalo, kdo ten osud určuje.. 90% ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Tento romantický film ma zaujal od prvých minút a aj keď som nevedel čo mám čakať, prijemne ma prekvapil. Je to síce romantika, no páči sa mi, že nie je gýčová. Myslím si, že Čo s Láskou má pomerne slabšie hodnotenie preto, lebo sa vymyká z koncepcie štandardných romantických filmov. Musím vyzdvihnúť plynule prechody zo súčasnosti do minulosti a naopak. Taktiež sa mi veľmi páčili exteriéry, v ktorých sa nakrúcalo. Nechýbal vtip, pointa, dramatické aj romantické scény. Mladí herci aj keď boli relatívne neznámi, zahrali nadštandard. Hlavné mladý Australan Luke Bracey má herecký potenciál a je akýsi pokračovateľ Heatha Ledgera, na ktorého sa mi trochu podobá. Film záverom nejedného diváka prekvapí. Tomuto filmu by som sa nebál dať aj rovných 5 hviezd, no niečo mi k spokojnosti ešte chýbalo. (4,5* 75%) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Ta část s Lukem Braceym a Lianou Liberato (která je podle mě momentálně nejhezčí a nejroztomilejší herečkou ve filmovém světě) byla vynikající. Ta druha o 25 let později mě vůbec nebavila, nudná bez a jiskření. Jakoby do filmu ani nepatřila. Nechal bych jen tu první. Podobnost se Zápisníkem jedné lásky se nezapře. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:22:00 můžeme slyšet Amandu (Michelle Monaghan) mluvit o písničce, kterou našla v mládí. I když ale slyšíme slova, její rty se nehýbou. (pityty)

Reklama

Reklama