Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (172)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Výborný Gerald McRaney ve vedlejší roli, ale jinak klišé nad klišé. Jak kdyby někdo dohromady poskládal několik (pod)průměrných romantických filmů a slepil to v jednu dvouhodinovou slátaninu. Naštěstí je to aspoň kvalitně natočený, jinak propadák. Trapný příběh, špatně zvolení herci v hlavních rolích, zbytečně dlouhá stopáž a konec tomu uštědřil definitivní K.O. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Ta část s Lukem Braceym a Lianou Liberato (která je podle mě momentálně nejhezčí a nejroztomilejší herečkou ve filmovém světě) byla vynikající. Ta druha o 25 let později mě vůbec nebavila, nudná bez a jiskření. Jakoby do filmu ani nepatřila. Nechal bych jen tu první. Podobnost se Zápisníkem jedné lásky se nezapře. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Celý dvě hodiny mi utekly jako voda. Není to první film s námětem od Nicholase Sparkse, co se mi líbil. Ale troufám si říct, že je zatím nejlepší. Knižní předlohu jsem nečetla, takže nemůžu srovnávat. Film mě ale dostal všema deseti. A to hlavně skvělou hudbou a výborným hereckým obsazením. Líbilo se mi i to napětí v ději a nejistota konce filmu. A ten konec mě hrozně moc dojal, že i na slzy došlo. 100%. ()

EvaEm 

všechny recenze uživatele

Nicholase Sparkse alias Danielu Steelovou v kalhotách moc nemusím, nicméně kamarádka mi půjčila knížku a já prostě nikdy neodložím knihu, aniž bych jí dočetla. A tak jsem si po přečtení řekla, že to vlastně nebylo tak zlý, nemá to úplně klasickej happyend a i když je to všechno zatracená náhoda, tak vlastně v životě to chodí přesně tak :) A tak jsme s kamarádkou šly do kina ... Je mi trochu líto těch 120 Kč. Chápu, že, když je kniha předlohou, neznamená to, že se jí musí držet celý scénář, ale tak když chci prostě natočit úplně jiný příběh, další romantickou sračku plnou klišé, proč si prostě nevymyslím vlastní? Nelíbili se mi herci, nelíbilo se mi, že Dawson o 20 let později ani trochu nevypadal, jako Dawson před 20 lety, nelíbila se mi Michelle Monaghan, protože jsem jí to vůbec nevěřila a nelíbily se mi ani nové zápletky. SPOILER: Taky se mi nelíbilo, že Dawson dostal ránu někam pod klíční kost a na to umřel. Prostě jednou stačilo. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Já nemám nic proti romanťákům, ale tohle je hroznej šit. To je tak předvídatelný a trapný, že to ani není k smíchu, ale k pláči. A to ještě koukám, že je to natočený podle ňáký knihy - tak tu si fakt nikdy nepřečtu, nikdy! Co šmarja vedlo jinak docela solidního režiséra Michaela Hoffmana k tomu, aby tuhle břečku natočil, to vážně nevim. Vlastně jen díky němu je to koukatelnej film (třetí hvězdička za režiséra), protože ani herci nestojej za řeč. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech New Orleans a Covington ve státě Louisiana. (Terva)
  • Dawsonovy oči se v průběhu let změnily z hnědé na modrou. (pityty)

Reklama

Reklama