Reklama

Reklama

The Returned

(seriál)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Americký remake francouzského seriálu Znovuzrozeni (2012). Produkce představuje osudy obyvatel malého městečka, ve kterém se náhle objeví již dávno mrtví lidé, kteří se snaží navrátit do normálního života. (LIVINGDEAD)

Recenze (15)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 2 dílech: Proč mám proboha koukat na remake jen dva roky staré francouzské pecky, jež je předěláno zcela záběr po záběr a nepřináší naprosto nic nového? Navíc, když to zcela postrádá onu mysteriózní atmosféru a vztahy mezi charaktery či emoce si tu, na rozdíl od originálu, vzaly dovolenou. Prostě totální zbytečnost určena jen pro Amíky, co jsou líní stahovat či číst titulky. 40% ()

Nowasek22 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit s kolegy přede mnou. Sice jsem nejprve začal tímto remakem, posléze jsem si ale uvědomil, že přeci nemůže být lepší jak francouzský originál a tak jsem se po třech viděných dílech pustil do Les Revenants. Výsledek mě překvapil neskutečně. Počáteční nadšení z The Returned hodně rychle opadlo, když jsem zjistil, že je to pouze čistá kopie francouzského předchůdce. O to hůř, že této kopii chybí velký smysl pro detail, který Les Revenants zdobí po celou tu dobu sledování, o atmosféře nemluvě. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Prvý seriál zo žánru horror, ktorý som kedy videl. Od prvého dielu sa začínajú do malého mestečka vracať ludia, ktorí boli už niekolko rokov mrtvy. Postupne sa osudy ludí začínajú spájať a navrátilci sa snažia vrátiť do normálneho života, čo je ale velmi ťažké, keďže ich ludia považujú za mrtvych. A tak začínajú problémy atd. Na tomto seriále ma ani tak nezaujal dej ako taký, ale hlavne nádherné prostredie malomesta v USA. Jeden bar, v ktorom sa ludia stretávajú ,každý pozná každého a všetci si navzájom pomáhajú. Samozrejme, že keď je seriál z USA, tak tvorcovia nemali problém nechať tam sexovať 12 ročné dievčatko, ale tak u nich je to normálne takže no problem. Seriál je taktiež plný neočakávaných zvratov a rozuzlení a preto sa teším na druhú sériu napriek tomu, že väčšina ludí tu seriál odpísala. + nádherné prostredie malomesta v USA + herečka z The Thing + Tonyho parádny truck ()

Lubikem 

všechny recenze uživatele

súhlasím s uživateľom maddy, lebo tento americký remake nestál za nič, pozrel som si prvé 2 diely a podľa mňa stratil to čaro čo mal francúzsky, aj keď sa snažili o totálnu kópiu, aj hudba bola podobná, aj niektorí herci (Camile - asi najvierohodnejšia kópia), napr. malý Viktor vôbec nepôsobil tajomne ako ten francúzsky. Zostávam verný francúzskemu originálu, teším sa na jej 2.sériu a na tento remake radšej zabudnem. Pre tých čo chcú mať pôžitok zo seríalu odporúčam originál. ()

nemer 

všechny recenze uživatele

Mne zaujala americká verze víc než mateřská předloha, zejména díky nesrovnatelně příjemnějšímu hereckému obsazení. Ale v podstatě obojí zbytečně rozvláčné, dvakrát atmosférické ani hororové to také není. Max. jedno podívání a sbohem. Ovšem celkově vzato, kdo neviděl, o nic nepřišel. Francouzská verze je pro mě nesledovatelná, má naprosto ohavné herecké obsazení. U mne jednoznačně vítězí Resurrection, tady poslanė tzv. do kytek. Člověk nesmí dát na recenze :) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama