Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller postavený na profláklých otravných hollywoodských klišé, které z očekávaného možného napětí nakonec dělají stokrát přežvýkanou a viděnou selanku, dobrou leda tak pro zabitý zimní sobotní večer. Zase jeden promarněný námět v marném filmu. Škoda. Prostě průměrný film - nic víc, nic míň... Dvě a půl hvězdičky - za ten konec s palcem dolů... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě ne nezajímavý thriller, který začne dosti svižně, aby i dosti matně skončil. Může za to především okoukaný a nedopečený scénář, který má několik logických lapsů. Jenže pokud je něco před půlnocí a vám se nechce zrovna příliš přemýšlet, je možné, že si tuhle nenáročnou látku užijete. „Profesionální“ únosce dětí má spadeno na dcerku úspěšného lékaře, jeho neobjevné techniky ale zdaleka neuspokojí divákovo očekávání. Pomáhá mu v tom zvrhlá manželka a ňoumovitý bratranec. Podprůměrný mexický tvůrce zvolil „dynamické“ tempo, které se přelévá do tří různých prostorů a náležitě pošlapal i své herecké star – Charlize Theron ještě pod tlakem situace herecky ujde, ale její životní partner Stuart Townsend i Courtney Love doplácejí na chatrně napsané postavy. Nenudil jsem se, ale Trapped jakoby se bál vystoupit z průměru, i když má na place Kevina Bacona, který by si za všechny svoje psychopaty zasloužil absolutorium. A poklonu si zaslouží i mladičká Dakota Fanning, což ale není zásluha Mandokiho. Oddychovka, co jede na půl plynu!! A mohla být mnohem víc drzá.. takhle slabší 3*. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neviem, cim to je, ze Kevinovi Baconovi idu velmi dobre zaporne role, ale budiz. V tomto filme opat exceluje, a to vsetko za doprovodu slusneho scenara, slusnej rezie Luis Mandokiho, krasnej sexice Charlize Theron a Dakota Fanning tiez nie je na zahodenie. Slusne, ale hranice priemeru to v nijakom pripade neopusti : 69 % ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Ottman: 1. Main Titles [1:32] ,2. Goodbyes [1:27] ,3. Abduction [3:11] ,4. Plan of Seduction [8:15] ,5. Cat in Heaven [0:55] ,6. Inconvenient Girl [5:31] ,7. The Mood for Love [5:26] ,8. He Will Kill [4:42] ,9. Hotel Visitors/Screw Up [4:26] ,10. Like Mother Like Daughter [1:25] ,11. Paralysis [4:25] ,12. Does He Know?/Dust [2:16] ,13. It's Showtime [8:18] ,14. Temporary Reunion [3:20] ,15. Bad Game [2:20] ,16. Crazy Rescue [7:19], ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Rád dávam rodiny dokopy.“ Neviem, aká je Charlize Theronová v civile a je mi to jedno - ako herečka je asi taká kvalitná, ako ja. Takže situáciu sa snaží spasiť aspoň chudáčisko Kevin Bacon. Záporné postavymu vždy išli na jednotku (DIVOKÁ RIEKA, SPÁČI, MUŽ BEZ TIEŇA), tentokrát ale dopláca na okolité problémy (rušivá dokumentárna kamera, blbá motivácia zlosynov, tradične mizerný Stuart Townsend, tradične nezaujímavá Dakota Fanningová a logické nedorozumenia – čo by sa stalo, ak by niekomu išli digitálky o tri minúty dopredu?). Naopak, svetlom v oceáne nudy je Pruitt Taylor Vince (IDENTITA, CONSTANTINE) na tému „Nemám rád, keď dievčatká plačú“. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Původní název měl být 24 Hours (24 hodin), ale byl změněn, aby se nepletl se seriálem 24 hodin (v originálu 24). (HappySmile)
  • Snímek byl natočen na motivy románu Grega Ilese „24 Hodin“. (Terva)
  • Film se měl původně odehrávat na jihu, ale kvůli filmovým lokacím se děj přesunul do Seattlu. (HappySmile)

Reklama

Reklama