Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednalo by se o lehce nadprůměrný thriller, nebýt dvou "ale". Začnu tím menším, ne až tak podstatným: dabing Kevina Bacona. Čím si tenhle charismatický chlapík vysloužil hlásek vhodný tak leda do travesty show? Pravda, nejméně jednou v kariéře hrál bisexuála... Druhá výtka je velké, gigantické, monstrózní "ALE": svatá prostato, co ty lochny v logice příběhu? Zaslouží přes hubu jen scénárista nebo také autor literární předlohy? Podobné ažury v konstrukci děje lze stěží odpustit u školního divadelního představení, rozhodně ne u kvalitně obsazeného filmu (byť v koprodukci s těmi zatracenými dederóny). A cenu Nejdebilnější únosci v dějinách filmu získávají.... Kevin Bacon, Courtney Love a Pruitt Taylor Vince! Gratulujeme šťastným vítězům, pojďte si převzít hlavní cenu - květákový mozeček! Vyloženě protrtkaný potenciál... 44% ()

qVitek

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tento film v televizi. V reklamách v průběhu filmu byly hlavně reklamy na ženské vložky, což se k filmu hodí. Tento film je bohužel horší, než reklamy na ženské vložky. Film je neuvěřitelně nudný, neustálé změny těch, kdo na sebe míří bouchačkou, byly k smíchu. Nedivím se, že byl film z komerčního hlediska propadák, protože je to naprosto zvrácená zhovadilost, pravděpodobně zacíleno na citlivé ženy, které se poserou z únosu nemocného dítěte, a mají nějakou úchylku, že to musí sledovat. Ve filmu je tolik klišé. Naprosto předpovídatelný děj, snaha autorů o neustálé drama vypadala směšně. Přistání letadla na dálnici, snaha o vykurvení oběti s únoscem, snaha o uřezávání péra, úspávání, mučení, neustálé změny a přídávání sračkoidních příběhů o umírání dětí...Tohle opravdu chtějí lidi sledovat? Autor tohoto počinu je úchyl. Nedivím se, že hnije ve vězení za sexuální zneužívání dětí. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Ottman: 1. Main Titles [1:32] ,2. Goodbyes [1:27] ,3. Abduction [3:11] ,4. Plan of Seduction [8:15] ,5. Cat in Heaven [0:55] ,6. Inconvenient Girl [5:31] ,7. The Mood for Love [5:26] ,8. He Will Kill [4:42] ,9. Hotel Visitors/Screw Up [4:26] ,10. Like Mother Like Daughter [1:25] ,11. Paralysis [4:25] ,12. Does He Know?/Dust [2:16] ,13. It's Showtime [8:18] ,14. Temporary Reunion [3:20] ,15. Bad Game [2:20] ,16. Crazy Rescue [7:19], ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Obsazení vypadalo lákavě a tak jsem se s chutí vrhl na tento thriller, jenže velmi záhy se ukázalo, že tentokrát to bylo asi to jediné – čím mě dokázal film zaujmout. Samozřejmě pokud nepočít sexy Charlize Theron, která je v černém prádélku k nakousnutí. Bohužel se tvůrcům moc nedařilo udržet přijatelnou atmosféru a místy to byla neskutečně nezáživná nuda. Snad kdyby se výrazněji zkrátila stopáž… 40% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Podľa zbesilého šibrinkovania kamery predpokladám, že kameraman aj režisér išli na rovnakom matroši ako scenárista a zrejme aj Bacon, ktorý bol hrozne nepresvedčivý ako záporák. Aspoň to lietadlo na diaľnici prinieslo trochu vzrušenia, inak príšerný B-čkový triler, ktorý nezachránila ani ako vždy nádherná Charlize. 30% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film se měl původně odehrávat na jihu, ale kvůli filmovým lokacím se děj přesunul do Seattlu. (HappySmile)
  • Snímek byl natočen na motivy románu Grega Ilese „24 Hodin“. (Terva)

Reklama

Reklama