Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špunťa, nejmladší ze sedmi trpaslíků nešťastnou náhodou píchnul princeznu Růženku do prstu než hodiny na oslavě jejích 18. narozenin odbily půlnoc. Tak naplnil kletbu zlé čarodějnice Dellamorty. Touto drobností totiž poslal celé království do staletí trvajícího spánku. On i jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu napravit. Ale jak? Přece polibkem z pravé lásky! Trpaslíci vědí, že Růženka miluje Jacka. On jediný ji může probudit ze zakletí. Jenže Jack je momentálně ve spárech děsivého draka Paliče. Ten, jak všichni vědí, sídlí v pevnosti mocné Dellamorty. Našich sedm statečných sebere odvahu a neohroženě se vydávají Jacka osvobodit. A jako v každé správné pohádce, na malé hrdiny čeká mnoho nástrah a dobrodružství. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

Adam_Musil odpad!

všechny recenze uživatele

Převádět celkem vydařenou německou pohádku "7 Zwerge - Männer allein im Wald" do animované podoby nebyl dobrý nápad. Tento zmařený výtvor asi nejlépe charakterizuje slabá animace, dějová linka, zápletka a o scénáři, když vidím, kolik lidí se na něm podílelo, ani nemluvě. Nemám nic proti německým filmům, ale toto je snad jedna z nejhorších pohádek vůbec a ono nejnižší hodnocení mnou přisouzené bohužel odpovídá její celkové kvalitě. ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Takovou animovanou kokotinu jsem už léta neviděl. Dávám jen a pouze 2* za snahu a za to že to dělali sousedi ale i to si myslím že je to moc. Prostě animák nemá hlavu ani patu, nevěděl jsem jestli se mám smát nebo zlostí brečet za vyhozené peníze. Hrozný a ubohý děj, již několikrát opakovaný a děsná animace na dnešní dobu. To už je pomálu lepší česká kravinka Kozí příběh. Jinak se omlouvám za jisté slovíčko. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka o Sněhurce a sedmi trpaslících, akorát že k tomu jsou zpěvy, které jsou nové a celkem snesitelné, hlavně proto, že jsou takové celkem líbivé. 3D animace je tady spíše na úkor filmu než k jeho užitku, protože je až moc vidět, že tohle rozhodně není ta propracovaná, do detailu promakaná, ale poměrně nudná a plochá. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdepak asi udělali soudruzi z NDR chybu? První cca tak 2 minuty mě zaujaly, čekala jsem srandu. No a dočkala jsem se Ein Kessel Buntes pro děti s poruchou soustředění. Diváka, kterému se nepodaří díky naprosto příšerné trhavé animaci přijít o zrak a díky pištění o sluch, připraví tato pohádka aspoň o vkus. Škoda promarněného nápadu, ale tohle se fakt dokoukat nedá.:-( ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Záporňačka byla celkem kost... i nějaká kůže. Bohužel ten její hlas by i Doktora Lectera dohnal k šílenství. Pitomé až by z toho roztálo peklo, ale zasmál jsem se sem tam... nebejt to spíš muzikál.. nebylo by to až tak pitomý. Bohužel ten až neskutečně jednoduchý děj, doslova z bodu B až do bodu C... a zase spátky na začátek. I přesto že nabízená mapa je celkem obsáhlá a nabízí hodně možností ke kreativitě. bohužel, nic se nekoná.. plán je jasný, ale toho přiblého mrože toho tam daly.. to jo. Prostě Hrozně tupé a hluché. Do toho se asi 6x opakuje ještě ta přiblá písnička... No raději přestanu v nejlepším.. nebo bych ještě samím znechucením nad scénaristou a jeho kreativitou na bodu mrazu... chtěl jít o hodnocení níž. Vzhledem k tomu, jaké věkové hranici je tento nískorozpočtový animák určen a z jaké země tahle patlanice vznikla. 2 Hvězdy jsou až až: MirkaK aspol... Který normální doktor vám naordinoval takové zbožíčko? :D Ok.. a jsme na jedné hvězdě a prosím, přestaňte laskavě dělat z lidí blbce a především z dětí. Upřímně já mít dítě a nakrmit ho tímhle... to bych mu raději udělal pak lobotomii hesky po Majsku aby se netrápilo, děti jsou přece taaak citlivé. :I ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Film má 80 postáv a 36 prostredí. Napríklad Dellamortina pevnosť je inšpirovaná chrámovou architektúrou v etiópskom meste Lalibela. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Postava Dellamora bola vytvorená podľa excentrickej nemeckej speváčky Niny Hagen, ktorá jej tiež prepožičala hlas. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Reklama

Reklama