foto

Cosma Shiva Hagen

  • nar. 17.5.1981 (35 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cosma Shiva Hagen se narodila 17. května roku 1981 v Los Angeles (Kalifornie, USA). Její rod je proslulý po celém Německu, neboť její matka Nina je punková zpěvačka, otec Ferdinand hudebník, babička Eva-Maria známá herečka a dědeček východoněmecký spisovatel. Jelikož je její matka také herečka, stále s ní cestovala, proto vyrůstala v různých městech, například Londýn, Paříž, Berlín či Ibiza a studovala na více než dvaceti různých školách. Aktuálně však žije v Německu ve městě Hamburg.

Cosma má zajímavou historii svého jména - její matka Nina prý viděla při těhotenství UFO a proto pojmenovala svou dceru jako Cosma (jako Kosmos) a Shiva (jako hinduistický bůh).

Cosma mluví plynule anglicky, německy, francouzsky a španělsky, její filmy jsou však v drtivé většině točeny v německém jazyce. Její téměř neznámější role je role Sněhurky ve dvoudílném filmu 7 TRPASLÍKŮ.

Martin "StrYke" Mihula

Herecká filmografie

2016 T.H.U.G: True Hustler Under God
2015 Der 8. Kontinent
2014 Männerhort
Včelka Mája
2013 Kriminálka Istanbul - Střet zájmů (TV film)
2011 Čarodějka Lilly: Cesta do Mandolanu
Schief gewickelt (TV film)
2010 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Cyberstorm (TV film)
Einsatz in Hamburg - Rot wie der Tod (TV film)
2009 Exploze
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
WinneToons - Die Legende vom Schatz im Silbersee
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Schade um das schöne Geld (TV film)
Speed Racer
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Die Aufschneider
2006 7 trpaslíků
2005 Short Order
2004 Einsatz in Hamburg - Bei Liebe Mord (TV film)
Otec Braun - Konec renesančního umělce (TV film)
Otec Braun - Začarovaný případ (TV film)
7 trpaslíků
2003 Dirty Sky
Nachtschicht - Amok! (TV film)
Otec Braun (TV seriál)
2002 Das letzte Versteck (TV film)
Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zúčtování (TV film)
Místo činu - Jízda smrti (TV film)
2001 Bella Block - Schuld und Liebe (TV film)
Berlin - Abschnitt 40 (TV film)
2000 Marlene
1999 Einfach raus (TV film)
Místo činu: Kolín - Martinské posvícení (TV film)
Sweet Little Sixteen (TV film)
Theater: Momo (TV film)
Todesengel (TV film)
1998 Laden, Der (TV seriál)
Legenda o Mulan
Milostné scény z planety Země
1997 Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)

Dokumentární

2006 Karol Wojtyla - Geheimnisse eines Papstes (TV film)
1999 Nina Hagen = Punk + Glory

TV pořady

2011 Nina Hagen - Godmother of Punk (TV pořad)
2003 Johannes Heesters: Eine Legende wird 100 (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace