Reklama

Reklama

Fargo - Season 4

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 9 h 48 min (Minutáž: 39–63 min)

Tvůrci:

Noah Hawley

Hudba:

Jeff Russo
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Čtvrtá řada seriálu Fargo nás zavede do Kansas City ve středozápadní části USA. Loy Cannon (Chris Rock), který řídí afroamerickou zločinnou organizaci, uzavře dost labilní příměří s konkurenční italskou mafií a společně ovládají alternativní temnou ekonomiku zahrnující podvody, korupci a obchod s drogami. Aby oba bossové posílili vzájemné mírové soužití, vymění si navzájem svoje nejstarší syny. Ve smyslu dohody je Loy Cannon povinen vychovávat syna svého rivala, jako by byl jeho vlastní. Když ovšem šéfa kansaské mafie odvezou do nemocnice, aby se podrobil rutinní operaci, a brzy na to zemře, začne se odvíjet série nečekaných událostí. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fargo se stal nečekaným oříškem. Počátek byl pro mě stejný jako každý jiný. Plný naděje a příslibu o budoucnosti. A poté se něco stalo. Něco zvláštního, co jsem napřímo u Farga snad nezažil. Přestalo mě to bavit. Jednoduše jsem se začal ztrácet v příběhu, ve vztazích mezi postavami a skončilo to takto. Seriál je opět dokoukaný a já ani nevím, jestli jsem ho viděl. Obecně vzato se zde nedělo nějak nic, co by chytilo a já bych mohl velice s nadšením pokračovat ve sledování. A to je konec. Nezbyde nic než vzpomínka na něco, co pro mě bylo zcela nezajímavé, ponechalo zvláštní vzpomínku na docela dobrého Chrise Rocka ve vážné roli. A tím to končilo. Pouze to a pranic víc. O to je to vtipnější, že finální díly byly pro diváky asi těžko zkousnutelné, což je vtip docela, jelikož já to měl už od třetího dílu. Velká škoda. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už předchozí série se ve stylu vyprávění úplně vzdálila tomu, co dělalo Fargo Fargem v luxusních prvních dvou, takže jsem nějakej návrat k tomu, co fungovalo, ani nečekal. Tahle čtyřka je spíš taková gangsterská sága, která někdy funguje, někdy ne. Bavilo mě to utčitě víc, než trojka, ale hodně tomu ublížily díly na konci. Nejdřív se dvě, pro mě jedny z nejvýraznějších postav, střetnou v souboji, aby oba padly po zásahu tornáda a v následujícím díle si další velká postava, od které jsem si hodně sliboval, vystřelí mozek z palice potom, co zakopne...Navíc začátek a konec války byl vměstnán do dvou krátkých dílů a přišly jsme podle mě o to nejzajímavější. 65%. ()

Reklama

mrkt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

fakt mě tady v týhle řadě baví jak si Hawley hraje s popkulturníma odkazama mafiánskejch filmů. všechno plyne přirozeně, nikde se záměrně netlačí na pilu. scény, který mají bejt výrazný výrazný jsou, ale ne nijak trapně. neni tady nic novýho a objevnýho, ale jako celek to funguje naprosto v pořádku. při čekání na pátou řadu si tohle asi dám ještě jednou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zial, po vzhliadnuti celej serie, napriek par kvalitnym dielom, ma neoslovil stvrty pribeh natolko, ako predosle. Od atmosfery, prepracovanosti a hlavne postavach tych prvych dvoch serii si tato posledna moze iba nechat zdat. Vyzdvihujem otvarak a potom zial az 4ty a 10ty diel. Pripadal som si skor ako vzdialeny pozorovatel a nezainteresovany divak. Napriek niekolkym zaujimavym charakterom ma to az tak nepohltilo. Hoci uskrn na tvari pri wtf momentoch, "politickej nekorektnosti" a brutalitkach mi to vycarovalo. Kazdopadne, urcite su nase naroky, ktore kladieme na Fargo vyssie. Verim, ze dalsia seria, a dufam, ze pride, pojde o uroven nahor, aby sa zvratil trend. Tento serial ma mnoho "skalnych", ktori v to dufaju. Kedze Chris Rock-a poznam z jeho stand-up-ovych vystupeni, tu mi moc nesadol. Naopak velmi potesila postava Bena Whishaw-a ako jedneho z mafianskych rukojemnikov a tiez marshal Dick “Deafy” Wickware v podani Timothy Olyphant-a. Pri tom druhom som mal zavan deja-vu na prvu seriu a vycinanie Billyho Thortona. Ok teda, aj chodza "svojskej" sestricky v podani vybornej Jessie Buckley stoji za zmienku. :) 65% ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že laťka byla z předchozích sérií vytáhlá až skoro do maxima, ale tohle bylo hodně veliké zklamání. To co bylo v 11 dílech mohlo pohodlně být v 6 dílech a to bez zbytečného a místy dost nudného natahování, absolutně nelogické chování postav i jejich prapodivného umírání ... Hlavní problém byl u mě třeba v tom, že seriál neměl žádného tahouna - to herecké obsazení bylo dost slabé. Pouze Chris Rock byl jednooký mezi slepýma. Konec byl typicky ''fargovský'' leč nezáživný. Bohužel. *** ()

Galerie (72)

Zajímavosti (6)

  • V čase cca 24:55 jsou na střeše budovy Cold Storage zřetelně vidět sestavy antén pro provoz mobilních telefonů, ačkoliv se příběh odehrává v 50. letech 20. století. (Bolex)
  • 4. série měla být vysílána během jara 2020. Kvůli pandemii koronaviru byla ale odložena na podzim 2020. (fabecc1222)
  • Podobně jako ve filmu Kmotr (1972) jsou v epizodě předzvěstí smrti pomeranče. (awful)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno