Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (27)

6thSun 

všechny recenze uživatele

"You´re a serious fucking idiot, Morty! You basically killed us all! You´re the worst! You´re as dumb as bag of sand!". Jo, Ricky je zpět ve svý nejlepší formě! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že mě třetí série zaskočila nepřipraveného. Nějak jsem vypadl z tempa a úplně jsem si tuhle totálně ujetou divnojízdu patřičně neužil. Přesto se pár hodně vtipných momentů rozhodně našlo. Na připojení se do zdejšího honícího grupáče to ovšem v mých očích rozhodně nebylo. [70 %] ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prišiel čas na ďalší pokus o vylákanie rickovho tajomstva výroby Portal gun. Vo flashbackoch mysle sa dostaneme ku dňu a okolnostiam ktoré viedli k výrobe zbrane. Recept na vládu je v ohrození. Summer sa rozhodne vzdorovať osudu a začne cestu záchrany Ricka. Nasledujú nepredvídateľné zmeny v multiverze 😀 Kedy najneskôr dokáže Rick zistiť že je v simulácií? A čo technológia presunu duše počas útoku Rickov z citadely? ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak Rick utekl z emzáckého vězení. Samozřejmě tak, že u toho zničil celou federaci i citadelu. A při tom byl neuvěřitelně zábavný, stejně jako jeho vnoučata, která se cestou do původního Mortyho světa dotkli i Rickova charakteru zase z jiné strany. Zkrátka a dobře, třetí řada nám začíná znovu skvěle. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Proměna Birdpersona na Phoenixe je odkazem na Angela z X-Menů, který se později změnil na zápornou postavu Archangela. Jedná se zároveň o odkaz přeměny Anakina Skywalkera na Darth Vadera ve Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama