Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Trošku jsem se v úvodu vyděsil, když jsem uviděl, že by měli být hlavními aktéry Rick a Jerry, protože Jerry mě přeci jenom baví výrazně méně než obvyklý parťák Morty. Nakonec to ovšem nedopadlo vyloženě průserem. Docela se na tento díl dalo koukat a i se párkrát zasmát. Linka, kdy si Summer pokoušela zvětšit kozy a malinko se jí to vymklo z rukou také neurazila. Celkově vzato však rozhodně jeden z těch slabších dílů. [75 %] ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo, kde se nedá umřít je další z mnoha skvělých konceptů tohoto seriálu, bohužel mi přijde, že zrovna tady se to nepovedlo přetavit do vysloveně zábavné epizody. A nepomáhá ani vedlejší linka se zvětšenou Summer. Je tady sice i řada dobrých momentů (call centrum, přechod černou dírou) ovšem celkově se epizoda zas tak nechytá. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, viděl jsem další perfektní díl. Rick s Jerrym mají prostě fantastický vztah a napsat o tom epizodu, musela být čirá radost. Parádní záležitost včetně bonusové části po titulcích. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Zážitek Ricka a Jerryho při průchodu červí dírou bez funkčního temporálního štítu byl inspirován povídkou Stephena Kinga „The Jaunt“, pouze s tím rozdílem, že v této povídce způsobuje zážitek v červí díře (který vědomá mysl vnímá jako nekonečný) okamžitou smrt v důsledku psychogenního selhání srdce nebo alespoň trvalé šílenství, namísto krátkodobé „kosmické apoteózy“. (vojtaruzek)
  • Beth popíše transformaci Summer jako "clivebarkerizaci". Jedná se o odkaz na spisovatele a filmového režiséra Cliva Barkera, který napsal „The Hellbound Heart“ a podílel se např. na hororových filmech Hellraiser (1987) a Candyman (1992), které byly inspirovány jeho knihami či povídkami. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama