Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Kdo tomuhle božímu zjevení dá míň nez 4* tak je ultimátní koňomrd

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jistě sis všiml, že dvakrát po sobě na tebe zpravidla nereaguji, protože to nemá smysl, nicméně nyní učiním čestnou výjimku. Všimni si, prosím, že kdykoliv na mě reaguješ, nikdy nejsi schopen argumentovat k tématu, ale vždycky vytáhneš "assbůk" (jáhaha, moc vtipné, tos vymyslel sám?), protože díky svému omezenému vzdělání, zázemí a možnostem, máš omezené i myšlení. Je sice chválihodné, že už ses naučil půlku abecedy, umíš si zavázat tkaničky a na první pohled vypadáš jako ostatní třicetileté děti, přesto ti radím, abys zkoušel svůj mozek dál vyvíjet. :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, ComicBookGuy, Segrestor, Flipnic

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ba ne. Já mám celkem spokojenej život. Nepotřebuju ani stalkovat lidi na diskuzích, ani postovat svoje super cool komenty na Assbůk a nahrabat si tak 300 bodů za den. Vy dva jste svým způsobem smutní klauni kluci. Je mi vás líto. Ukápla mi slzička. Fakticky:-(

na příspěvěk reagoval RedAK, Yoshitsune

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Třicetiletý vypatlaný čurák, co předpokládám neabsolvoval základní vzdělání, když není schopen správně opsat ani nick o rozloze pěti písmen. 

na příspěvěk reagoval konvicce

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

až vyrostu taky chci být jako ty,  třicetiletý bez páteřní chudák, co hodnotí filmy které neviděl, celý den sedí tady a provokuje všechny svoji hloupostí 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Uživatel starpep smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hlavně když je někdo pomůže nastartovat i k celovečeráku. Potenciál je tu jako svině. Z druhýho shlédnutí jsem byl ještě víc odvařenej než z prvního. Fakt mrtvej smíchy totálně.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Přes 7 majlí shlédnutí na YT to jim mohlo hodit tak dobrejch 12 000 $. Ještě to možná vod nich koupěj nějaký TV a to by mohlo být ohledně zisků asi tak všechno.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Madsbender

Mohls to klidně nechat, je to opravdu přesně takové, jak píšeš a tak si to zaslouží tolik reklamy, kolik jen jde :))

Hasselhoff je dlouhodobě jeden z velkých sympaťáků Hollywoodu, který přesně ví, kdo je a co je :)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama