Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (787)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Je to jako South Park-vulgární ale zároveň inteligentní. Humor je fajn až na pár okamžiku (hlavní padouch je vaginální sprcha a každé druhé slovo které řekne má spojení s vagínou) a opravdu šílených je asi tak pět minut před koncem kde se stane něco na což jsem nebyl připraven ani já (Snad poprvé při filmu jsem si řekl, že už to bylo moc) Humor Setha Rogena mám ale celkem rád a proto jsem si to užil víc než jsem čekal. Film navíc nabídne i to co ani samotný South Park nenabídl. Otázka je jestli je to dobře nebo ne. Seth Rogen má nicméně v plánu Sausage Party 2 a spoustu dalších animáků pro dospělé. A když to dopadne nějak takhle....... proč ne. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ultra, ale fakt ultra sprostej animak, kterej snad prekonava i takovy preborniky jako South Park nebo Terkel ma problem. Skoda, ze taky neni ultra zabavnej. Ne, ze by to nebylo vtipny, jen je to spis o par megoznich forech, nez ze by se clovek chechtal celou dobu. Obcas je to tak bohuzel jen sprosty, ale zase prijemna zmena, oproti jinejm animakum, kde ty trochu pro dospely sem tam neco naznaci, tady je vse hezky natvrdo. A ted nemyslim jen sprostou mluvu, ale i vizualne jsou nektery sceny fakt hodne za hranou, vevodi tomu asi setkani s panem zneuzitym kondomem a zaverecny orgie. Co se tyce pribehu, ten je originalni, ale urcite z neho slo vytezit jeste o fous vic, na druhou stranu, zaver vypada trochu jako priprava pudy pro dalsi dil, tak uvidime. Ale za me spokojenost, 90 minut pohodovy zabavy, rad si to nekdy zopaknu. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

U mě hodně přes čáru. I proto jsem překvapen, že dojmy, které ve mě tento snímek zanechal jsou spíše pozitivní. Je to hodně ostré, trapně vulgární, ale v tom všem špatném se dokáže vyloupnout velká spousta vtipných momentů. Navíc se Buchtám a klobásám nedá upřít, že se opravdu neotřele věnují dost vážným problémům a dokážou o nich trefně referovat. Takže trošku se stydím, ale líbilo se mi to. Navíc je to těžko zaměnitelné s čímkoliv jiným a bude dost těžké určité scény vyhnat z hlavy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Od tejto partičky som čakala viac , viac vtipných scén, viac zvráteností, viac uchýlností ,proste kvalitné animované psycho so sexuálnym podtónom. Smršť nadávok z úst celkom originálne zanimovaného jedla mi nestačila na to, aby som sa nejak výnimočne bavila a to som navyše sedela pred veľkým plátnom. Posledných desať minút však začala poriadna párty, na čo som sa rýchlo prebrala a konečne ma to začalo skutočne baviť. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu zazní slovo "fuck" nebo jeho modifikace celkem 506krát. (Maulincio)
  • Scéna, ve které vypadnou potraviny z nákupního vozíku a zvedají se ze země, je inspirovaná úvodní scénou válečného filmu Zachraňte vojína Ryana (1998). (KillHurt)
  • Alan Menken poprvé ve své bohaté kariéře složil hudbu k animovanému filmu, který nebyl od Disneyho. Nechal se pak slyšet, že si to moc užil, protože v osobním životě má drsný a oplzlý humor moc rád. (NIRO)

Reklama

Reklama