Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

tron 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Marvelu, ale Iron Man 3 ma nijako intenzívne nechytil. Jednou z jeho najlepších súčastí bol Ben Kingsley ako ultimátny gauner Mandarin a absolútne šialený zvrat súvisiaci s touto postavou, z ktorého sa dodnes niektorí ľudia na planéte Zem nespamätali. Kingsley kraľuje aj v tomto kraťase. Jeho dej sa odohráva v base, kde Mandarin skončil. Uvidíme aj Sama Rockwella z Iron Mana 2. Na konci sa dočkáme vcelku očakávateľného napojenia na univerzum v tom zmysle, že skutočný Mandarin zrejme naozaj existuje. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejlepší One-Shot, který zajímavým způsobem navazuje na třetího Iron Mana, kdy vtipně odkazuje na minulost série a zároveň prezentuje zajímavý příběhový a záporácký příslib do budoucna, na který se zatím bohužel nenavázalo a je otázkou, zda All Hail the King nezůstane v tomto ohledu osamoceným kouskem, ale i kdyby tomu tak bylo, jeho kvality mu to rozhodně nesnižuje. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Znovu se Marvel překonal a spolu se sirem Benem Kingsleym, který si zde zopakoval svou, hned po Ghándím, nejikoničtější roli, doručili prozatím nejzábavnější bounsový kraťas. Kdo se trochu vyzná v komiksové mytologii Iron Mana bude nadšený. Závěr pak otevírá dveře do daleké budoucnosti, kde možná kovový muž poměří síly s naštvaným mágem. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipný krátký film o tom, co se dělo s hercem Trevorem Slatterym po událostech Iron Mana 3. Mohu ho doporučit především ze dvou důvodů. Zaprvé, pokud se vám Trevorova postala líbila už ve zmíněném filmu, nebo zadruhé, pokud máte aspoň malé ponětí o tom, kdo je v komiksech Marvelu skutečným Mandarinem ;) ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd pro kraťas je hlavně nejvyšší hodnocení pro jednoho z nejlepších herců současnosti. Navíc Trevor je ve filmografii ctihodného Bena celkem neobvyklou střelenou postavou, ale právě díky tomu předvádí Kingsley přesně ty herecké polohy, které u něj tak často nevídáme a to je dobré jak pro film tak pro publikum. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu se na scéně objeví Sam Rockwell jako Justin Hammer, padouch z filmu Iron Man 2 (2010). Ten je umístěn ve stejném vězení jako Trevor "Mandarin" Slattery (Ben Kingsley). (gogos)
  • Jméno seriálu Caged Heat, ve kterém měl Slattery (Ben Kingsley) hrát, byl ve skutečnosti pracovní název snímku Iron Man 3 (2013). (MatyM)

Reklama

Reklama