Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrá bejkárna. Ani nevím proč jsem film tak dlouho odkládal. Film je fajn spojením Kung-Fu a fotbalu a ikdyž je to značně přestřelené, tak je to vtipné a velmi zábavné. Fajn záležitost i téměř po 20 letech. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 8/10. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Opravdu zvláštně úchylný snímek, který paroduje všechno možné a stále přichází s vlastními gagy. Pěkné...ale bohžel z vlastní zkušenosti můžu říct, že se nejvíc pobavíte v partě kamarádů, možná malinko říznutých alkoholem. 9 z 10 fotbalistů doporučuje skupinové sledování...Jinak slátanina plná nemožných věcí od začátku do konce, která v dobách všech těch prequelů a sequelů svěže zapůsobila duchem originality (ač se jedná o parodii...) ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

kung fu hustle sa mi páčilo oveľa viac, čakal som po všetkých tých kladných ohlasoch, ktoré som počul, oveľa väčšia srandu, ostalo to pri pár úsmevných fóroch, ale celkový nápad hodnotím celkom originálne, najväčší problém je asi v tom, že S. Chow ako filmár má problém udržať si žáner a príbeh, preto to je také nejaké rozbité ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale tieto čínske splašky mi raz nejdú dole krkom. To bola úplná blbosť a len som odpočitával minúty kedy tento film skončí. A ako počítam tak počítam, ale nebolo miesta na zasmiatie. A to je pri názve komédia už čo povedať. Hviezdičku dávam za nápad a za odvahu. 15%. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Od začátku mi bylo jasné, že Shaolin fotbal bude s fotbalem společné tak maximálně název a sem tam se tam nějakým způsobem čutne do fotbalového míče. I tak odcházím od tohoto počinu Stephena Chowa značně zklamán. Kungu-fu Mela byla daleko smysluplnější a rozhodně také zábavnější. Já jsem neshledal většinu věcí kolem Shaolin fotbalu vtipných. Prostě se u mě naprosto minul účinkem. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když mladý Fung nevstřelí na začátku gól, na výsledkové tabuli objeví jména soupeřících týmů: Universe (což je distributor filmu) a The Star (produkující firma). (Morien)
  • Shaolinský fotbalista předvádí humornou poctu legendě bojových umění Bruci Leemu. Nosí stejný účes a hraje i ve stejné žluté kombinéze, jakou měl na sobě Lee ve filmu Hra smrti. Když ho odnášejí z hřiště, tak má na sobě stejné brýle, jaké nosíval Lee, a leží na nosítkách ve stejné pozici, v jaké byl Lee položen v rakvi v Hong Kongu. (Morien)
  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama