Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 1

(série)
Trailer 2
USA, 2015, 7 h 54 min (Minutáž: 43–54 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos, Miriam Colon, Raymond Cruz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill býval neúspěšný právník, který měl co dělat, aby dal dvě a dvě dohromady. Ale při pátrání po svém osudu se jeho dráha protíná s příběhem Saula Goodmana. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (55)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba povedať jednu dôležitú vec. Gilligan vie presne čo robí. Vedel to už pri BB a vie to aj v tomto prípade. Je pre mňa neskutočným potešením sledovať niečo, čo má funkčné charaktery, ktoré sa prirodzene vyvíjajú a sú ešte k tomu zasadené do pútavého prostredia. Referencie na BB tu nejaké sú a spôsobujú potešenie, ale omnoho viacej si užívam Odenkirkové kreácie a jeho prerod. Better Call Saul je poctivou robotou ľudí, ktorý danú látku milujú. Aj niekedy dlhšia scéna mi prišla príjemná, hoci pri nej trošku ušlo tempo. A takých scén je tam niekoľko. Ale sledovať tú dokonalú scenáristickú robotu...Je to potešenie. Viem, že v súčasnosti existuje veľa seriálov, ktoré rezonujú. A viem, že toto nie je šálka čaju pre každého. Pre mňa sa ale jedná o niečo, čo mi zase raz potvrdzuje, prečo milujem príbehy a ľudí, čo ich vedia rozprávať. Better Call Saul sa mi dokonca páči viac ako BB pretože tu absentuje Skyler. Za mňa skvelé rozloženie šachovnice. Uvidíme, ako bude vyzerať hra samotná. 1.séria - 100% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento spin off Breaking Bad jsem chtěl původně vynechat, už jen proto, že postava Saula Goodmana mi v originálním seriálu prostě nesedla. Hodnocení kritiků byla výborná, ale čsfd se stále pohybovalo na úrovni 80%, což tu popravdě řečeno, má skoro každý druhý seriál. S každou další sérií se zde ale hodnocení šplhá strmě nahoru, a tak budu předpokládat, že BCS má našlápnuto stejně jako Breaking Bad, kde první série byla nudnější, ale zbytek byla neskutečná jízda. Uvidíme, co tedy příběh Saula Goodmana přinese dál, zatím to bylo komornější, ale zábavné. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Breaking Bad je zajisté jedním z nejlepších výplodů televize v dějinách a Saul Goodman byl jeho zajímavou vedlejší postavou, tudíž bylo jen ve hvězdách, kdy se na tu jeho prequel sólo cestu konečně vydám i já. A přestože je závazek na 6 sérií v dnešní době až skoro nadlidský úkol, hned první (přitom nejhůře hodnocená) série si mě fakt chytla a jsem zvědav, jak bude vypadat údajná stále vzestupná tendence. [viděno na Netflixu] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémně populární seriálová událost, nenásilně propojená s legendárním Perníkovým tátou. Kvality jsou nepopiratelné ale prozatím mi chybí něco, co by mě drželo u sledování a většina dílů se vleče a tak trochu působí, že nikam nesměřují. Geniálnost zatím nevidím ale dám šanci i druhé sérii. Odenkirk geniální, Banks ještě o fous víc. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snažení schopného (zatím zdaleka ne všeho), jenže neuznaného a "z ruky do huby" se pachtícího právníka Jimmyho McGilla, bývalého podvodníčka, sekat latinu… se nevyplácí. Seriál začíná pozvolna, bez jasně nalinkovaného případu či dramatického oblouku, nicméně pod kůži hlavní postavy se záhy dostává a její plastický charakter vybarvuje všemi možnými odstíny – nejen šedi, celého spektra. Na nevídané plnohodnotnosti svého mnohomluvného hrdiny má samozřejmě – kromě propracovaného scénáře – lví podíl zapálený Bob Odenkirk. ()

Galerie (286)

Zajímavosti (10)

  • Jimmy (Bob Odenkirk) v závere epizódy sleduje seriál Matlock (1986-1995), podľa ktorého hlavnej postavy si modeluje svoj nový oblek. V nasledujúcej epizóde Five-O ho už má na sebe aj jeden z policajtov na stanici poznamená, že vyzerá ako Matlock (Andy Griffith). (Real Tom Hardy)
  • Ve 45. minutě, když Saul (Bob Odenkirk) zoufalý v emocionálním okamžiku sedí na zemi, je asi půl minuty vidět v odrazu okna stojící člen štábu. Když si uvědomí, že je vidět, schová se za kameru, která je přikrytá plachtou, aby nebyl tak nápadný. (bratr.Milan)

Reklama

Reklama