Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (216)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čokoláda musí do měsíce připravit Majonézu na to, aby ji v lochu hluboko nezatlačili čokoládu a neměla pusu plnou majonézy.. Potenciál Vykoupení z věznice San Quentin se mi zdál ne úplně využitý, ale co vím jistě je to, že Ferrell je exhibicionistický psychopat a já jej za to začínám respektovat. Tentokrát ukázal svou giboní hruď už ve druhé minutě a chvíli na to i svou druhou, hezčí tvář.. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Takže natvrdlej běloch (Ferrell) a ukecanej černoch (Hart), tohle byl pro mě komediální dream team a celkem jsem se pobavil, ale čekal to přeci jen větší, taky ještě pořád nadšený z THE INTERVIEW... Říkám si, co bych tu zmínil za scénu jaká mě fakt dostala, ale nevybavím si. Ale kdo má rád tyhle nasprostlý, hloupý, ale stejně tak milý americký komedie, nebude mít s GET HARD problém. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to taková klasická současná komedie. Celkem dobrý nápad, hodně ksichtění se a přehrávání, což se v případě Ferrella a Harta v podstatě vyžaduje, a nakonec jen takové neuspokojivé sblížení obou postav. Ten potenciál, který zde byl, mi jednoznačně přijde nevyužit, což je podle mě docela pořádný problém. Humorné je to opravdu jen málo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem z toho větší sračku, než mi nakonec byla nabídnuta. Dalo se na to určitě koukat, přestože si nemyslím, že by šlo o nějaký skvost. Několik vtipných momentů (hlášek) by se tu našlo – zvláště pak když se hlavní hrdina začal připravovat do vězení pod taktovkou snad ještě většího sráče, než byl sám. Will Ferrell i Kevin Har podali slušné herecké výkony, přesto si myslím, že klasické průměrné ohodnocení tomu musí bohatě stačit. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kombinace přehrávajícího Willa Ferrella a šíleně ukecaného Kevina Harta se zdála jako zajímavý nápad, který podle mě až tak úplně nevyšel, bohužel. Jednak mi přišlo, že občas to už fakt přehánějí a některé scény jsou úplně absurdní, dále si nešlo nevšimnout, že postupně filmu těžce dochází dech, ke konci již vyloženě nudí, hluchých míst však má daleko více. Jako nenáročná lehce primitivní oddechovka Zocelovací kúra funguje docela dobře, nic víc však od ní rozhodně neočekávejte. 6/10. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama