Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol komiksové tvorby a to ať už jde o seriálové projekty, nebo filmové.(Smazal se mi dlouhý komentář a já nemám teď sílu psát ho znovu, takže ho za pár dní napíši a doplním, ale první věta by Vám měla bohatě stačit, abyste věděli, že to musíte vidět). PS: Už to nenapíšu, ale i tak první věta i po dvou letech stále platí. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher, Elektra a takmer nesmrteľní ninjovia by každý osve pokojne vystačili na tri série Daredevila, nie sú však zďaleka jedinými protivníkmi/spojencami jeho druhej série. Scenáristi skrátka na plyn tlačiť neprestali a sypú to do fanúšika jedna radosť. Všetky línie pritom dostávajú dostatočný priestor a ten najväčší vnútorný boj stále a jednoznačne patrí hlavnému hrdinovi; silné vedľajšie postavy ani starobylé nebezpečenstvá nijako neuberajú na intenzite jeho najvnútornejších zápasov, naopak, umocňujú ich a robia osudovejšími. Posledná scéna bola v tejto rovine obrovskou úľavou a môžem len zopakovať - radosť čakať, čo bude ďalej! ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série opět nabušená krvavou akcí a místy i překonává výbornou první sérii. Electra je mi hodně líbila a zvolení představitelky je perfektní. To se dá říct i o druhému nováčkovi, Punisherovi, který je skvěle zahraný a věrohodný. Já nemám druhé sérii vůbec nic, co bych vytknul a dávám jasných 100% :) ()

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepsi serie aneb kdyz vedlejsi postava valcuje tu hlavni..zrod nejlepsiho punishera co je - brutalita, ktera je v jeho scenach je neskutecna a scenu u soudu si poustim do ted jako motivacni :D plus ta rezba ve vezeni atdatd..takze daredevil je tu uplne k hovnu a ostatni taky ale punisher sype jak krava! ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda paráda a paráda! Druhá série je poutavější, temnější a brutálnější! Série má nadupaný začátek a až po pátou epizodu se nese v tom samém rytmu.  Postava Punishera je fantastická - úžasný charakter, příběh, herec a spoustu dalšího. Co se týče ostatních postav, prošly si výborným vývojem a já si je osobně oblíbil mnohem více. Dokonce i takový Stick mi tolik neleze na nervy :D Akce znovu geniální, jakýkoliv pohyb Charlieho Coxe jakožto slepého Matta je parádní. Nevím co více dodat, při dokoukání 7 ze 13 dílů jsou koukal s otevřenou hubou. Electra mi ze začátku nebyla tolik sympatická, ale postupem času se to zlepšovalo. Nemůžu se dočkat na seriál The Punisher a třetí sérku DDho. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)
  • Punisher čelí možnému trestu smrti v Delaware. 2. srpna 2016, asi pět měsíců po vydání druhé sezóny, byl trest smrti v Delaware považován za protiústavní. (Epistemolog)
  • Punisher se v originálním komiksu poprvé střetl s Daredevilem v čísle 183. Druhá serie Daredevila se touto sérií inspiruje. (UncleMorty)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama